Lalalala, a ja przeczytałem w fakcie, że Gothic 4 bedzie posiadał dodatkowe rasy jak Elfowie i Krasnoludy <_< kolejny n00b który coś przeczytał i nie wie gdzie, tak jak temat tyczący się filmu o Gothicu ... <_< Temat: "Bedzie film o Gothicu, na podstawie pierwszej części gry" A na pytanie gdzie to przeczytałeś, była odpowiedź: "Wpisz w google Gothic + Film za 10 zakładką są informacje" OMG ... Down's and lol's ... Sory stary, ale Ci nie wierze ... A poza tym nawet jak to przeczytałeś na jakimś innym forum, które zapewne jest mało znanym bo nie jak to, to śmiem stwierdzić, że ów temat był ściemniony dla popularności przez Admina bądź jakiegoś Moda ... <_< Bo nie ma narazie żadnych poważnych konkretów z żadnej strony zajmującej się tworzeniem czwórki ... W dodatku większość wątkowych i fabularnych plotek i pomysłów jak to będzie wszystko wyglądało, jest stworzone przez nas, przez fanów którzy chcieliby, aby 4 tak wygladała a nie inaczej ... <_< Jakby tak nie było, to nie pojawiałoby się wszędzie na forach tyle mozliwych wątków ... A na pewno wątek jest jeden, a o jego powstaniu dowiemy się zapewne za jakieś pół roku <_< Tyle ode mnie :huh: Pozdrawiam