Dodatkowo warto sprawdzić, czy się coś nie popsuło z plikami gry.
Jeśli wcześniej było inaczej niż jest teraz, to być może pliki PAK, P0x, MOD i M0x się popsuły...
W Gothic'a 3 nie grałem na nowym kompie, na początku było dobrze (sprawdzałem) teraz jest źle.
Patchu nie mam. Stery zaktualizowane. Windows 7 64-bity. Intel Core i5 M 460 @ 2.53GHz Karta graficzna ATI HD 5730
Co może się przydać na przyszłość - nie masz zainstalowanych oficjalnych sterowników do karty dźwiękowej. Jedziesz na systemowych sterownikach z 2009 roku, które są wbudowane w Windows.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.