Mam taki problem z gothicem 3 Strasznie mi sie tnie nawet na najnizszych detalach mam po 20 fps a gdy wchodze do miasta to szkoda gadac na najwyzszych mam 10 fps nie duza róznica mam patch v1.12 i comunity patch 1.52 gra oczywiscie oryginalna..
I są jeszcze te zawiechy co mniej więcej minute gra sie zawiesza na parę dobrych sekund to strasznie denerwuje
mój sprzęd to:
Core2Duo E4400
Goodram 1024 (800mh)
GF 8500GT 512
mam ponad 200gb wolnego miejsca na dysku z gothickiem ponieważ jest jedyną grą na moim komputerze.
nie wiem jak czytałem wymagania to powinienem sie mieścić w średnich detalach a tu klapa..
może zna ktoś jakiś config do niego lub coś innego zeby polepszyć działanie gry
bo czytałem tona 8500GT dość dobrze działa gothic to może zła wersja gry???? nie mam pojęcia pomóżcie
Za wszelkie błędy ortograficzne Sorry
I są jeszcze te zawiechy co mniej więcej minute gra sie zawiesza na parę dobrych sekund to strasznie denerwuje
mój sprzęd to:
Core2Duo E4400
Goodram 1024 (800mh)
GF 8500GT 512
mam ponad 200gb wolnego miejsca na dysku z gothickiem ponieważ jest jedyną grą na moim komputerze.
nie wiem jak czytałem wymagania to powinienem sie mieścić w średnich detalach a tu klapa..
może zna ktoś jakiś config do niego lub coś innego zeby polepszyć działanie gry
bo czytałem tona 8500GT dość dobrze działa gothic to może zła wersja gry???? nie mam pojęcia pomóżcie
Za wszelkie błędy ortograficzne Sorry