CYTAT(Cronos Mag Wody @ 04-04-2007, 21:19) [snapback]137300[/snapback]
Wed?ug mnie s? tam tylko zadania typu zabij, ukradnij i id?.
Dlatego nie zas?ugiwa? na takie przyj?cie w?ród fanów.
Wypowiada? si?!
Stanowczo sie nie zgadzam!!Wg mnie Gothic III zasluguje na taka slawe i przyjecie wsrod fanow, poniewaz jest to superowa gierka!!Posiada tez ten klimat, ktory byl w poprzednich czesciach...Co do zadan sie zgadzam(ale i tak nie wszytskie zadania sa tego typu i nie wszystkie sa nudne)wiec....
Wg mnie bugi nie sa wcale przeszkoda dla fanow Gothica i napewno w dodatku, latce lub w Gothicu IV(jezeli wyjdzie, a mam nadzieje ze tak)te bugi zostana zlikwidowane i gra stanie sie bardziej przyjemna..Ale jak juz powiedzialam ZADNA PRZESZKODA...
Wiekszosc userow(w tym ja) na tym forum ma pewnie odmienne zdanie co do Twojego...
Mysle, ze Gothic bedzie dozyldo lepszego i bedzie zyskiwal jeszcze, jeszcze wiecej fanow, a tym samym wieksza slawe..Gothic, chocby nie wiem co......i tak zawsze bedzie mial chmare fanow i wielka slawe, niezaleznie od tego ile jest bugow i jakie sa zadania, a to dlatego, ze ludzie, ktory zaczei grac w Gothica i wkrecili sie w przygode z ta gra zawsze beda chcieli przejsc nastepna czesc i zobaczyc co stanie sie z ich bohaterem, gdy juz zakoncza nastepny rozdzial danej czesci...
Gothic mial, ma i bedzie mial duzo, duzo, duzo fanow i nikt ani nic tego nie zmieni..