Mam Gothica 2 złotą edycję, to jest gothic 2 RAZEM z noc kruka. Chciałbym pograć w samego gothica 2. Jak to zrobić? Nocy Kruka nie da się wyinstalować. Proszę o pomoc!!!
Wydaje mi sie że nie bylo pytania która część jest lepsza tylko jak ją wyinstalować
Jeśli masz wersje razem przychodzi mi do glowy jeden pomysl - wez od kumpla save z poczatku gry - moze byc jescze przed ksardasem
I odpal!
Wydaje mi sie ze wtedy bedziesz gral tylko w GII.
z tego co pamiętam..po instalacji...g2 + potem nk...
gra się przerabiała tylko na możliwa do odpalenia z Nocą kruka...
więc z tym co masz nie pograsz sobie w samego G2
Niestety wyinstalować NK się nie da. Czy macie początkowy save (jak napisał kondzio1993) z samego G2??? Gdyby była możliwość, to prosiłbym o przesłanie go na maila ( rhobar@onet.eu ). Dzięki
Save z Gothica II nic Ci nie da, bo w NK nie działają zapisy z zpodstawki - wiem bo sprawdzałem. Sprawdź w panelu sterowania (dodaj usuń programy) czy nie ma tam osobno Nocy Kruka, jeśli jest to odinstaluj, jeśli nie ma to chyba nie da rady.
Ewentualnie możesz pogrzebać w plikach na płycie i zobaczyć, czy jest setup do samej podstawki, bez dodatku.
Odinstaluj Gothic 2 Noc Kruka i zacznij instalację ponownie. Wszystko dokładnie czytaj i na pewno będzie opcja instalacji samej podstawki. Ja miałem podstawkę z dodatkiem na jednej płycie i mogłem instalować samego Gothica 2. Ty też na pewno możesz.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.