Gotha

Status
Zamknięty.

alus944

Member
Mam pytanie. Gram po stronie buntowników, wyzwoliłam Ardeę, Cap dun i Monterę. Czy jak pozabijam orków w Gothcie to w pozostałych miastach rzucą się na mnie ? Czy Gothe można jeszcze spokojnie wyzwolić (nie wiem czy to uważać za miasto). Help

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Ardea się nie liczy więć odbiłeś już 2. Gotha się raczej nie liczy ale pewności nie mam. A wogule nawet jak odbijesz więcej to i tak będą ci atakować dopiero po rozmowie z przywódca, więc możesz odbijać miasta ale nie rozmawiać z przywóadcami (powinno działać). Ale radzę nawet grając dla rebeliantów nie wyzwalać miast ja wyzwalałem i akurat po rozmowie z Grokiem przywódcą orków w Geldern musiałem wybić wszystkich orków i straciłem misje w Faring i Silden bo tam odrazu mnie atakowali. A i w Nordmaże są obozy orków ale to mało ważne można ich lać, ale w Varancie zdażają się orkowie w miastach i tez będą atakować i trzeba ich za miastem zabijać lub poprostu wyzwolić całe miasto bo asasyni pomagają orką. Miasta można wyzwolić podkonieć bo i tak pod konieć gry dostajemy dopiero taką misję.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom