QUOTE Forum jet do dupy. Wiecie czemu?? Bo nie ma fajnych tematów. A czemu nie ma?? Bo lud sie boi ich zamieszczać. A czemu boi?? Bo sa tu tacy cwele jak glifion, którzy nie potrafia robić nic poza kąsliwymi uwagami, i ostrzeżeniami. Glifion gdy widze tego twojego hitmana to żygam nim, i wiesz mi nie ja jeden. Myślisz bucu ze bycie moderatorem pozwala na terroryzowanie polowy forum?? Dupa. Ja od siebie moge powiedziec ze jesem uzytkownikiem tego forum i mam na nim sporo postów. I wreszcie moge na nie napisac cos sensownego, szkoda ze to nie moj prawdziwy login. Pierdol sie glifion!!!!
Dziękuję, że ktoś e końcu docenił moją robotę... chciałbym ten temat zostawić, aby każdy kto ma jakieś wątpliwości bądź nie podoba mu się moja praca... niech wpisze się tutaj. Twoja argumentacja jest wprost żałosna, jeżeli będziesz chciał umieścić jakieś opowiadanie na stronie... to najpierw musi przejść przeze mnie. Z tego co wiem ode mnie nie dostałeś żadnego ostrzeżenia czy czegoś takiego, ale poza tym rozumiem twoje oburzenie, sam kiedyś tak uważałem, ale to nieistotne, ponieważ teraz zrozumiałem swoje błędy. Ku twojemu niezadowoleniu zostanę tu i nie odejdę chyba, że Clone mnie wyrzuci.
Tym postem pokazałeś się z jak najgorszej strony, jesteś tylko dzieckiem... skoro masz coś do mnie to mogłeś mi wysłać PM'a lub coś w tym stylu, a nie od razu wyskakiwać z takim tekstem. Wiesz może skoro ja się podobam to może i innych moderatorów wyrzucić? Admina też! Bo po co oni są. Ja ci powiem, jesteśmy po to żeby trzymać porządek na forum, nie zawsze się to udaje, ale staramy się, ja już dawno nauczyłęm się, że nie warto być litościwym, ludzie tracą wtedy szacunek.
Gdzieś napisałeś coś... "fajne tematy"? Chyba sobie kpisz na moich działach nie ma czegoś takiego... "Błędy" "Uwagi" o Gothic 2 tam nie może być fajnych tematów... bo i o czym? Ja dbam o to żeby tematy się nie powtarzały bo to jest spam i dlatego robię co mogę. Fajne tematy to można robić na Forum Generalnym, od tego ono jest.
Hitman ci się nie podoba (Pisz z dużej litery, mam nadzieję, że będzie ci się śnił po nocach)? Co mnie to obchodzi... każdy ma prawo mieć avatara (cenzuralnego) jakiego tylko chce i nikomu nic do tego. Wiesz on jest charakterystyczny dla mnie i oddaje mój charakter. (żygać... pisze się przez rz i ty pisujesz opowiadania?)
Nie wiem czy pisząc takie posty można nazwać cię użytkownikiem... jesteś tylko człowiekiem, zwykłym, który czasem zachowuje się jak dziecko i tyle. Terror potrafi nieraz uspokoić najwytrwalszego spamera, a przecież po to tu jesteśmy. Trzeba mieć nie lada poziom IQ żeby tworzyć konto gdy ma się stałe ip i ty myślisz, że nikt się nie dowie?
Pozdro... Glifion the Hitman