Ehh Lokos, ale z ciebie spamer... Wymieniłeś to co juz tu było napisane, i po co ten post? Modzie jakiś dajcie mu warna
.
I tu jest ten ból, bo jak mi się zdaje Girion nie płynie z nami, jak gramy Łowcą Smoków.
KU**A ja gram paladynem!
Też tak miałem, że jak grałem łowcą, to nie przychodził tylko trenował w paladynami w górnym mieście i nie było w ogóle opcji, żeby płynął ze mną
tak ja włąśnie mam, ale jestem paladynem. Tzn miałem;], bo problem się rozwiazał ale o tym na końcu. A jak grałem łowcą to bym w porcie ale nie chciał płynąć...
a kuszy uczy tylko on i Wilk na Irdorath.
$%^#@ wiem o tym nie jestem noobem, pozatym pisalem ze wilk ma prace i nie płynie...
Możliwe, też, że po prostu za dużo masz ludzi na statku.
TO już ktoś mówil, a aj odpowiedzialem. Nie mam za dużo ludzi na statku! Grając magiem było all ok!!!!
A teraz porada dla tych którzy maja to samo. Otóż, zanim znalazłem wszytskie pierścienie orkowe, otwarłem brame GD i wybrałem kapitana poszedłem do portu. Pogadałem z paladynami wpuścili mnie na statek, w drodze powrotnej okazało sie ze Girion stoi tam gdzie stał. Nie wiem tkóry czynni wywołął to ze go później nie było. Najprawdopodobniejszy jest otwarcie bamy w GD lub wybranie kapitana. Ten z pierścieniami to nic nie znaczy chyba...
Modów prosze o zamknięcie tematu.