Randal
Banned
Jak wiadomo nie każdy jest zadowolony z miejsca swojego zamieszkania z róznych powodów.Możze z powodów swojego otoczenia w którym mieszka a może ze względu na to że w tym rejonie jest nie za ciepło.W tym temacie chciałbym się dowiedzieć gdzie chcieli byście zamieszkać jeśli mieli byście takż możliwość. W jaki zakątek świata do jakiego miasta .A może pasuje wam wasze miejsce zamieszkania.Prosiłbym o wyjaśnienie swojej decyzji.
A więc ja mieszkam w Centrum Polski a chciałbym się przeprowadzić na zachód, w rejon Karaibów może dlatego że jest tam wiele ciekawych rzeczy.Morze ,plaże ciepłe klimaty to by mi pasowało.
Drugim miejscem gdzie chciałbym się przeprowadzić jest Sydney w Australii ze względu na piękną architekturę i klimat tego miasta.
Zapraszam do wypowiadania się. :trollface:
A więc ja mieszkam w Centrum Polski a chciałbym się przeprowadzić na zachód, w rejon Karaibów może dlatego że jest tam wiele ciekawych rzeczy.Morze ,plaże ciepłe klimaty to by mi pasowało.
Drugim miejscem gdzie chciałbym się przeprowadzić jest Sydney w Australii ze względu na piękną architekturę i klimat tego miasta.
Zapraszam do wypowiadania się. :trollface: