Gdzie Jest Guru?

Status
Zamknięty.

Xelitas

Member
Ja również miałem taki problem. Wyskakiwało mi coś takiego, kiedy uruchamiałem gothic'a po uprzednim wyjściu z gry w menedżerze zadań. Za drugim razem wszystko mi działało normalnie. Nie wiem, może w twoim przypadku to kwestia wymagań, nie przychodzi mi teraz na myśl inne wytłumaczenie :X

LucekPL

New Member
Sorry za double post ale znalazłem kilka rozwiązan na bład WHERE IS THE GURU ? , a wiec pojawia się to czesto gdy 1. grzebiemy coś w plikach bądz długo graliśmy w gothica ROZWIĄZANIE: Uruchom Ponownie Kompa 2. Przy spolszczaniu samych napisów zrobiliśmy wszystko ok i wyskakuje nam ten bład co mamy zrobić ?? ROZWIĄZANIE: Nalezy sprawdzić jak nazwaliśmy plik po kompresacji folderu na .pak Project_compiled.pak czy Projects_compiled.pak , ten bład wsykakuje jak damy tą 1 nazwe Project_compiled.pak a dokładniej ?? brakuje "s" na końcu słowa Project . 3. Bład ten też czesto wyskakuje jak mamy za mało pamięci wirtualnej a więc ?? ROZWIĄZANIE: PPM na mój komputer>właściwości>zaawansowane>wydajność>ustawienia>zaawansowane>Pamięć wirtualna>zmień>LPM na dysk na którym mamy Gothic 3 zainstalowany i ustawiamy od 4500 do 5000.

Sory Za Błedy Ort. Nie czeba Dziękować jak komuś to pomogło niech tu napisze.

Nire

New Member
No juz tydzien po premierze Gothica 3 a ja nie moge zagrac. Czy moze mi ktos KTOKOLWIEK odpowiedziec na pytanie o co chodzi z "WHERE IS THE GURU?" czytalem o tym w internecie i zrobilem juz wszystko tz:
-zwiekszenie pamieci wirtualnej do 4095
-pobralem pacha 1.09
-pobralem tweaka
i nie wiem (nikt nie wie) co w takiej sytuacji nalezy robic.
Mój sprzet
windows xp home
karta graficzna 6600 le-td 256 mb
1024 ramu kingst.
3 Ghz
Błagam o pomoc !!!

ps Tak ten problem jest BARDZO popularny jednak nikt nie wie co nalezy zrobic.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom