Też słyszałem wiele z tych głosów w reklamach i filmach.Tylko jakoś nie czaję za bardzo gdzie. Może ktoś przypomni mi gdzie mogłem słyszeć np. Bezimiennego czy Lee(oprócz serii reklam
). Wie ktoś?(A tak w ogóle fajny temat).
/EDIT/
QUOTE A co do postaci pod które on podkładał głos, to dokładnie nie wiem, ale w G1, było coś tam ze zbieraniem ziela i jeden zbieracz mówił coś takiego "A myślisz, że co ja robie, grzebie sobie w jajach?"
To był ten nadzorca zbieraczy bagiennego ziela w Bractwie, stał blisko obozu.Nie pamiętam jak się zwał, ale pamiętam że dawał questa o sprzedaży ziela(mówił że Cipher kupi spore dostawy bagiennego ziela).
/EDIT2/
QUOTE gdy rozdajesz ziele to jeden text jest wypowiadany przez tego samego kolesia co podkłada głos pod woverine'a w x-man evolution
Ale dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi post(i mógłby być bardziej konkretny).
/EDIT3/
QUOTE Ehh... podziwiam waszą inteligęcję. Widać, że cała polska mi pirackie Gothici
Po pierwsze: nie "Gothici" tylko "Gothiki"(dziwne wiem, ale tak się pisze).
Po drugie: Jest trzecia opcja co do wersji gothica: po prostu koleś ma wersję np. z Playa(czyli nie piracką) a tam NIE ma instrukcji. Poza tym nie CAŁA Polska(aha, Polska z dużej litery) ma Gothica, a więc nie cała ma piraty
.