Dobra zacytuje kilka tekstów z tawerny Gothic:
5. Spotkałem dwa razy Tajemniczego Wędrowca, kazał mi szukać czegoś w jaskini nie daleko Silden i w jaskini za świątynią w Trelis. Obszukałem chyba wszystkie jaskinie w pobliżu i niczego tam nie znalazłem, możecie mi powiedzieć o co w tym zadaniu chodzi?
Co do tego wedrowca to musisz szukac pakunkow wedrowca... ja znalazlem jeden w okarze kolo maga wody i jeszcze jeden w kopalni na drodze do Geldern. Co do teko w Trelis to jeszcze sie za nim nie rozgladalem
1. Pierwsza cześć znajduje się w Okarze koło maga wody
2. Druga cześć w jaskini pełzaczy za świątynia w Trelis
3. Trzecia cześć znajduje się w kopalni złota (pierwsza na lewo jeśli idziesz z Geldren do Silden)
Niestety quest jest zbugowany i znalezienie jednej części pancerzy jest niemożliwe (potwierdzone na forum jowoodu)
Hm, możliwe że się pomyliłem i ta brakująca część znajduje się w jaskini, gdzie w G3 urzędował Ortega. . Ale wiele osób pisze że znalazło to w jaskini za świątynia w Trelis i wiele osób pisało że nie znalazło, więc może po prostu mamy kolejny irytujący bug jak ze znikającymi NPC. <- pomyłka.
Radze spróbować wrócić do Mystic Wardenera i spytać go gdzie znajduje się kolejna część. Czytałem że chodzi o jakieś miejsce związane z Ortegą, ale nie chce was wprowadzać w błąd.