Finał Ligi Mistrzów

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Powiedzmy sobie szczerze, kartka dla Drogby tak na prawde nie zmieniła przebiegu mecz ( dostał ją pod koniec ),

No nie koniecznie. Można gdybać, że jeśli Drogba by pozostał na boisku, to by strzelił karnego zamiast Anelki i wszystko jeszcze mogłoby siępotoczyć inaczej.

Gortal

Member
No tak ale szczurek też ma racje, bo cały zespół nie może polegać tylko na jednym zawodniku (no chyba że bramkarzu jeżeli chodzi o karne :p ). To jest gra zespołowa. No ale znowu gdyby Drogba nie zszedł to mógłby strzelać zamiast tamtego. Ale według mnie to obie drużyny zasługują na zwycięstwo. Bo mecz był naprawde wyrównany. Ale dalej obstaje przy swoim zdaniu że ta czerwona kartka się nie należała Drogbie. Bo on teraz będzie musiał to wyjaśniać i w ogóle. Ale sędzia powinien być bardziej sprawiedliwy i jeszcze wyrozumiały. Przecież po 115 minutach biegania faulowania. To każdemu mogą popuścić nerwy. Chociaż mógł mu dać żółtą albo ukarać obydwóch piłkarzy bo tyle samo zawinili.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Decyzji sedziego i tak nei cofną, ale przyznam że jak bym ja miał obdzielać kartkami to po równo bym dawał ;]
W finale Ligi Mistrzów jako sędziego brakuje mi pana Pierluigi Coliny...

wielkiboss

New Member
ja jestem wiernym kibicem czelsi od cvzesu kiedy ten rusek ja kupil. tak od tego czasu ma super sklad iim kibicuje. ale jak teraz wygral menczester to chyba im bende kibicowl... hmm a naeuro oczywiscie kibicuje niemcom to majom dobry sklad

Do góry Bottom