Fajne Nowe Gry Crpg

Status
Zamknięty.

darkrider

Debile
Mógłby ktoś pomoć mi i napisać listę nafajniejszych nowych gier cRPG ??

Temat nie potrzebny, jeśli masz neta, to i bez pomocy forum sobie dasz radę, już bez przesady -.-' - Oz.

Archimonde

Member
• Temat bez sensu. Każdy ma inne upodobania, więc coś co komuś bardzo się
podoba, dla ciebie może być beznadzieją.
• Polecam bardzo dobrą i znaną wyszukiwarkę internetową - www.google.pl.
Tam wpisujesz "nowości, cRPG, RPG" i masz listę stron - do wyboru do koloru.
• Możesz również odwiedzić serwis www.gry-online.pl - tam jest dużo informacji na
temat nowych gier, więc może znajdziesz coś dla siebie.

PS. Mój awatar przedstawia admina serwisu, gdzie zadają dużo takich pytań.

Pozdrawiam.

darkrider

Debile
QUOTE (Archimonde @ 25-01-2006, 20:54) • Temat bez sensu. Każdy ma inne upodobania, więc coś co komuś bardzo się
podoba, dla ciebie może być beznadzieją.
• Polecam bardzo dobrą i znaną wyszukiwarkę internetową - www.google.pl.
Tam wpisujesz "nowości, cRPG, RPG" i masz listę stron - do wyboru do koloru.
• Możesz również odwiedzić serwis www.gry-online.pl - tam jest dużo informacji na
temat nowych gier, więc może znajdziesz coś dla siebie.

Chodzi mi o upodobania jak ktos lubi a zobacze zdjecia trailery. A propos szukałem na http://www.google.pl i tam nie było nic nic ciekawego tak samo na http://www.gry-online.pl.
huh.gif

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
cRPG ci sie zachciało? Z temgo co mi wiadomo wkrótce ma być premiera Gothica III, więc może na niego poczekaj :lol:Gods:Wyszło już Lands of Infinity
Gods: Kraina Nieskończonośc (światowa premiera 19.01) jak znasz angielski i sobie załatwisz to w porządku poza tym to jakoś mało o tym teraz słychać więc raczej słabo a;e w krótce wychodzi za to kilka fajnych MMORPG np Dungeons&Dragons online i krążą ploty o jego odpowiedniku w formie Gothicowej, jeśli to ci odpowiada to prosze bardzo.

wkrótce? tzn kiedy bo ja znam tylko to ze w 2 kwartale tego roku ...

No widzisz sam fakt że w tym roku to dla mnie wkrótce nawet gdyby premiera miała by być 31.12 A co do konkretnej daty to nic nie wiem

doctor

Wariat
Weteran
QUOTE (Morgahard @ 26-01-2006, 07:59) cRPG ci sie zachciało? Z temgo co mi wiadomo wkrótce ma być premiera Gothica III, więc może na niego poczekaj :lol:Gods:Wyszło już Lands of Infinity
Gods: Kraina Nieskończonośc (światowa premiera 19.01) jak znasz angielski i sobie załatwisz to w porządku poza tym to jakoś mało o tym teraz słychać więc raczej słabo a;e w krótce wychodzi za to kilka fajnych MMORPG np Dungeons&Dragons online i krążą ploty o jego odpowiedniku w formie Gothicowej, jeśli to ci odpowiada to prosze bardzo.
wkrótce? tzn kiedy bo ja znam tylko to ze w 2 kwartale tego roku ...
biggrin.gif

mam nadzieje ze jak najpredzej bedzie ten g3 i zeby mi poszedl chociaz na najmniejszych detalach
biggrin.gif

no wiec jakas konkretna date znasz Morgahard?

sorki za offtopa
tongue.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom