Bor@
Member
Czy gral ktos z was w Fable? ja jestem przy walce z ostatnim bossem i nie moge go zalatwic! dochodze do momentu gdy unosi sie w gore a ziemi wystaja takie skaly. wale do niego z kuszy ale zabiera mu tyle zycia co ziarnko piasku i dotego ten dupek wzywa swoich wojownikow wiec nie mam absolutnie najmniejszych szans na przezycie. czy ktos z was przeszedl ten etap w walce z bossem koncowym?jesli tak to jak?
Druga sprawa to jak sie ozenic?i czy moge ozenic sie z kazdą napotkaną dziewczyną czy jest tylko kilka takich z ktorymi moge sie ozenic?
I czy po zabiciu bossa bede mogl kontynuowac gre? niektorzy twierdza ze jezeli nie przerwie sie napisow koncowych i poczeka sie az same minął to jest taka mozliwosc.
Druga sprawa to jak sie ozenic?i czy moge ozenic sie z kazdą napotkaną dziewczyną czy jest tylko kilka takich z ktorymi moge sie ozenic?
I czy po zabiciu bossa bede mogl kontynuowac gre? niektorzy twierdza ze jezeli nie przerwie sie napisow koncowych i poczeka sie az same minął to jest taka mozliwosc.