Eurowizja(polskie Eliminacje)

Status
Zamknięty.

Lares_

Paladyn Wody
IWłaśnie jak sądzicie czy polska znowu się ośmieszy? (patrz. Piasek, blue cafe i wiele innych)
Wiadomo że kilka eurowizji mieliśmy udanych(wiśniewski, Górniak)
II. Kogo byście wybrali na reprezentanta polski z kandydujących zespołów ??

I. mam nadzieje że komisja wybierze jakiś godny zespół i nie będzie tak ja ostatnim razem

II. Ja osobiście wybrał bym the jet set (murzyn + rosjanka
tongue.gif
)
Może ta piosenka to totalny kicz ale na eurowzji zawsze kicz wygrywa
tongue.gif

EDIT: DANZEL startuje w polskiej eurowizji

Megarion

El Presidente
Mam pytanie... To prawda że ten Danzel startuje z naszego kraju ?? 0_o Oglądam pewną TV a tam taka informacja. Szok, wyśmieją nas jeszcze głośniej w Europie.

Wg. mnie nie ma grupy/piosenkarza który osiągnąłby jakiś w miare dobry wynik (1-7). Niemcy raczej nie dadzą nam już tylu punktów co przy Czerwonowłosym.

Phoenixx

Member
tak btw To czemu ten "danzel" w naszych barwach startuje ? ^^ on polak nie chyba ;d , ta cala eurowizja to wielkie jeden shit wiec zbytnio mnie nie obchodzi czy znow damy popis glupoty czy wypadnie troszq lepiej
tongue.gif
wedlug mnie powinni nas repezentowac wokalisci ktorzy maja anglieksa piosenke ... bo jak uslysza polski kicz nikt nie zaglosuje na to x]

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Jak śmiesz mówić, że Strachy na Lachy to Kicz
tongue.gif
Swoją drogą to mam nadzieje, ze właśnie oni beda nas reprezentować(Grabaż Rlzzz:p)
Co do pierwszego pytania, to zalezy kto bedzie nas reprezentował, bo jak np. chór radiowy ojca dyrektora to chyba tak
tongue.gif

EDITQUOTE Akcent
AAAAAAaaaaaa! Akcent jest polski?! TO Ja się wyprowadzam do Kazahstanu.

Bor@

Member
QUOTE Może ta piosenka to totalny kicz ale na eurowzji zawsze kicz wygrywa

tez sie z tym zgodze. moim zdaniem najwyzsze miejsce mielibysmy wtedy gdybysmy wyslali na eurowizje jakis polski, discopolowy zespol taki jak Akcent itp.
wink.gif

powaznie tak uwazam

:: osobiscie mysle ze na eurowizji wygrywaja kontakty miedzy panstwowe (grecja->cypr, cypr->grecja itp.) ktorych polska praktycznie nie ma wcale, ale jak sie ma ekhem..."dobra pisenke" to mozna te pierwsze miejsce zajac.

muzyka na eurowizje musi byc skoczna, dobrze wpadac w ucho dla ludzi i byc prosta w odbiorze, ale polacy tego nie kapuja i wysylaja na scene jakies wyjce ktore spiewaja powazne piosenki. taka prawda.

doctor

Wariat
Weteran
Po mojemu to bedzie siara jak zwykle
biggrin.gif

ich troje albo Ivan i ten Delfin to bylo przegiecie centralnie wiekszego wstydu nie doswiadczylem jako polak
biggrin.gif

a co do Denzela to tez to slyszalem ale nie mam pojecia jak to sie stalo
tongue.gif

ale moze koles da rade,,,,

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
QUOTE Jak śmiesz mówić, że Strachy na Lachy to Kicz tongue.gif Swoją drogą to mam nadzieje, ze właśnie oni beda nas reprezentować(Grabaż Rlzzz:p)

Popieram całym sercem, jeśli kogoś miałbym wybierać to właśnie Grabaż byłby tą osobą. Ale tak szczerze powiedziawszy to nie wierzę że on pojedzie, pewnie wybiorą jakiś totalnie kiczowaty zespół i pokażą prawdziwe, polski, dumne... disco polo
tongue.gif
.

Z wyrazami szacunku. Godfather

Archimonde

Member
Też słyszałem o tym, że Dałnzel...oj to zanczy Danzel ma wystąpić jako repezentant Polski. Przecież to głupota! Ja już wolę jakieś mega-kiczowate disco-polo niż jego piosenki. Cała 'piosenka' to - paczenzapindijerpaczenzapindijer! łup! łup łup! Albo "łoczjunołpamperap? łingastupamperap! łoczjunołpamperap?"

Na Eurowizji tak jak mówi Bor@ wygrywają piosenki proste, wpadające do ucha; które nawet jeśli są beznadziejne, to w myśli się je dobrowolnie podśpiewuje. Najgorsze będzie jak na Eurowizję pójdzie Doniu albo Mezo.

Naprawdę nie wiem kto może w tym roku reprezentować polskę, a choć wybór jest duży, to nikt na to nie zasługuje. Polska powinna wogóle nie brać udziału w Eurowizji i iść się schować.
sad.gif

Pozdrawiam.

Khalid

Member
I tak mamy szczęście i powinniśmy się z tego cieszyć, że nie ma wśród nominowanych Ivana i Delfina oraz Ich Troje ( Ich pięciu bez dwóch
tongue.gif
)
Niektóre z tych piosenek które startują na Eurowizje są nawet fajne
cool.gif

Tym razem możemy powiedzieć, że mogło być gorzej w przeciwieństwie do poprzedniego roku kiedy to Ivan i Delfin poprostu się ośmieszyli.

POZDRO "Khalid"

Roni

Member
Widzę, że nie wiedzieliście, że wczoraj była wybierana piosenka na Eurowizję, a niestety tą wybraną jest... może się nie mylicie, a może się mylicie... jest nią piosenka zespołu Ich Troje... Tak to oni będą w tym roku reprzezentować Polskę na Eurowizji. Nie podoba mi się ich piosenka, ale wiadomo, że na Eurowizji zawsze jakiś kicz wygrywa.

Laska

Active Member
Czy tylko ja wczoraj widziałem, kogo polacy wybrali na eurowizję?? Otóż oznajmiam wam, że na eurowizję pojedzie... (werbel) ICH TROJE!!!!!
suicide6zs.gif
Wszystkim, którzy się do tego przyczynili szczerze gratuluję... Chociarz uważam, że i tak lepsze to, niż jakieś gówniane queens (specjalnie z małej...). Ale jakbyśmy wysłali Blog 27 to mielibyśmy wygraną w kieszeni
biggrin.gif

Tak naprawdę, to podejrzewam, że polacy specjalnie typują do konkursu takie zespoły, które nie mają szans, bo niby skąd Polska wzięłaby kasę na organizację konkursu rok później?? Znowu trzebaby obniżyć emerytury i renty, żeby się jakoś pokazać w europie
sad.gif

EDIT: Kurde, znowu nie zdążyłem...

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Bez komentarza, po ich ostatnim występie mogli by mieć choć tyle przyzwoitości żeby już więcej nie zglaszać swojej kandydatury. A tu co?? Ich troje zostaje reprentantem Polski w konkursie eurowizji 2006.
dry.gif
Załamałem się. Fakt podczas tego konkursu muzyka nigdy nie jest wysokich lotów i Polska nie powinna od tego odbiegać- ale żeby aż tak bardzo?? tak czy innaczej życze Polsce przegranej
wink.gif
laugh.gif

E

Electric_Dragon

Guest
Wy nie kumacie?!?!?
Ich Troje ale nie ten stary zespół: dwóch gości i gościówka.
Nowy zespól Ich Troje... czyli trzy kobitki: Wszystkie które były w Ich Troje: ta blondynka(nie znam nazwiska), Magda Femme, i ta nowa co była przez krótki czas. A żeby było lepiej to zaśpiewali dopiero w sobote wieczorem. Niby PREMIERA. Bo przez kilkanaście wcześniejszych dni w reklamówkach nie widać było ich teledysku tylką samą nazwę zespołu. Złapali tym publikę i wygrali. Bo na koniec Ich Troje remisowali punktami(bodajże po 17 mieli) z jakąś piosenkarką. A regulamin w przypadku remisu mówi że decydują głosy publiczności. Jezu. Gorzej już byc nie mogło.

Maniak89

Member
Ludzie zchodzimy na psy.Ich troje reprezentantem Polski?to byl najgorszy scenariusz jaki mogłem sobie wyobrazić.Już raz przecież byli w Eurowizji i nie popisali sie!To że wybraliśmy zespół ich troje na naszego reprezentanta nie świadczy zbyt dobrze o poziomie polskiej muzyki.
mad.gif
Wole żeby Polska nie brała udziału w takich imprezach jeżeli takie zespoły jak ich troje mają nas reprezentowac!Nie pozostaje mi nic tylko ubolewać nad ludżmi ktorzy głosowali na ich troje:/

Megarion

El Presidente
Co wy aż tak narzekacie? Wielka Brytania zajmuje od dawna ostatnie miejsce i żyje im się lepiej od nas
biggrin.gif
. Że wygrało Ich Troje? Ja nawet nie oglądałem wyboru, tragedii narodu nie chce widzieć
tongue.gif
.

Jedi

Caporegime
VIP
Nie będę ukrywał że jestem głęboko zawiedziony tym że zespół Wiśniewskiego będzie reprezentował nasz kraj w eurowizji, moim zdaniem o wiele lepiej niż Ich troje reprezentowała by się grupa sistars, pierwsza płyta była jpoko, a druga jest taka troche bardziej w popowym klimacie, ale jest znośna. ja sądze ze sistars to jedyny polski tego typu zespół co nie robi typowego chłamu na zasadzie " to co że chlew, i tak kupią ". A co do tego Danzela to ja nawet nie mam zdania, według mnie koles wylansował się jednym czy dwoma kawałkami i już meno z niego i głupie polaczki przyjmą WIELKĄ gwiażdkę do swojej eurowizji... bzdura.

Pozdro

E

Electric_Dragon

Guest
Czy nie czytaliście co napisałem??
Powstało nowe "Ich troje". W skład wchodzą trzy kobiety, które przewinęły się przez stary zespó łIch Troje. To już nie ten zespół w którym grał Wiśniewskii. Źle to wszystko czuję.

Megarion

El Presidente
Ja dobrze przeczytałem. A tak na marginesie, ale jeszcze w temacie.
Czy Wiśniewski użyczył im nazwy? Bo taki zespół jak dawne Ich Troje (nie mówię tu o jakości, ale o kasowości) nie miał zastrzeżonej nazwy?

Roni

Member
Electric Dragon źle napisał. Tą piosenkę śpiewał Wiśniewski, obecna i dwie poprzednie wokalistki Ich Troje, tamten co zawsze śpiewał i jeszcze jakiś facet. Oglądałem eliminacje do Eurowizji to wiem
wink.gif

Gdyby Chylińska reprezentowała Polskę to by było zajefajnie, ale ona jest na to za dobra. Nie wiem czemu czepiacie sie Denzela (czy Danzela) skoro on jest juz znany i ludzie na świecie pewnie by chcieli na niego głosować. Ale najlepsze jest to że Ich troje to 5 osób
biggrin.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom