Eliksir Dla Orka Niewolnika

Status
Zamknięty.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Siema!
Mam misję że muszę znaleźć eliksir uzdrawiający dla orka niewolnika (nie pamiętam jak się nazywał) ale go już znalazłem lecz...gdy walczyłem z strażnikami ze starego obozu niechcący go wypiłem XD Miałem wczytać ale postanowiłem że se pozabijam jeszcze trochę strażników i z przyzwyczajenia zapisałem XD
i tu jest moje pytanie: czy jest jakiś kod na ten eliksir?

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
To trochę mało prawdopodobne, Lekarstwo Orków ma skutek uboczny którym jest dla ludzi śmierć. Musiałeś się pomylić albo nadal masz lekarstwo w plecaku albo jeszcze go nie znalazłeś. Lekarstwo dla orka to nie jest zwykły eliksir uzdrawiający, ciężko go znaleźć w kopalni ale pamiętam że trzeba na jakąś kamienną półkę wskoczyć. Poszukaj dobrze, na pewno znajdziesz.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Wiem że go znalazłem :) ale pewnie wypiłem jeszcze inny eliksir ^^ a tamtego na 100% nie mam może go sprzedałem albo do jakiejś skrzyni dałem nie jestem pewny

E

Electric_Dragon

Guest
Ork-niewolnik nazywa się Tarrok.
Prawdopodobnie chodzi Ci o ten lek :

CYTAT
insert orcmedicine

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Tez miałem z tym zadaniem problem:/ Lekarstwo można znaleźć na półce skalnej która jest na prawo od tego pomostu którym schodzi się do tego orka.Radze zabić pełzacze które tam sie kręcą.Na tej półce jest oprócz eliksiru księga jakaś ale nie pamiętam tytułu:)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom