Ehh...

Status
Zamknięty.

kret49

New Member
W kwestii Gothica 3 jestem Noobem :p
I mam pytanie, czy jesli mam Oryginalnego Gothica 3 to czy takze musze instalowac Patcha 1.6? I czy ma on w sobie poprzednie patche??

Akasemis

Member
Nie musisz ale możesz....tak ma on w sobie poprzednie patche (patch 1.6 FULL version)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Pograj trochę na "czystej" wersji i zobacz czy nie rzucają ci się w oczy jakieś większe bugi. Jeżeli będzie ich sporo to zainstaluj 1.6 i powinno być good.

kret49

New Member
Wkurzyłem się... mam oryginała G3 i chce go spatchowac...
Ale na jednej stronce pisze że mam najpierw zainstalowac Patch 1.12 a potem 1.6 a na innych ze odrazu 1.6. Aha i chcialbym odrazu zrobic cracka poniewaz gram we wszystkie gry na crackach zeby mi sie CD/DVD nie rysowaly.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Jeżeli zainstalujesz 1.6 w wersji full to nie musisz przedtem instalować 1.12.
G3 działa bez płyty więc nie czaję po co ci ten crack w oryginale.

kret49

New Member
Hehe... to sorka bo godzine temu wrocilem ze sklepu i go jeszcze nie odpalalem nawet xD

Kurcze... Ściągnołem już Patch 1.6 Full, zainstalowałem go, ALE W MENU GOTHIC 3 NIEMA NAPISÓW!!!! Na tym czarnym tle nie ma NIC!!!
Co się stało? =(

doctor

Wariat
Weteran
O ile dobzre pamietam to 1.6 owszem jest full i zawiera w sobie 1.5, 1.3 itd. ale patch 1.12 chyba jest wymagany
tak mi sie wydaje ale nie jestem pewny na 100%
najpierw 1.12 potem 1.6 całosciowy na to i powinno grac :)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
Gothic 3 - Oficjalny patch 1.6
Napisał: Kacperex
piątek, 08 luty 2008

Gothic 3 posiada wiele błędów o czym przekonywać chyba nikogo nie trzeba. Do tej pory deweloperzy nie łatali gry, a to głównie po przez problemy z producentem. Po wielu miesiącach długich oczekiwań stało się otrzymaliśmy kolejny oficjalny patch o numerku 1.6. Studio Spellbound wzięło sprawy w swoje ręce i wypuścili oni oficjalny patch, która poprawia szereg znanych nam bugów, jednak najważniejszą rzeczą o jakiej muszę wspomnieć, to stabilizacja działania aplikacji. Gothic 3 po zainstalowaniu łatki działa szybciej, sprawniej i popiera przy tym mniej zasobów komputera. Patch 1.6 dostępny jest w dwóch wersjach.
Full - dla graczy, którzy nie korzystali z fanowskich poprawek
Update - dla graczy, którzy mają zainstalowane wszystkie nieoficjalne patche.

Spellbound po przez łatanie Gothic 3 na pewno zyskają wiele w oczach sceptycznych graczy.

Ja z tego tekstu wywnioskowałem, że 1.6 w wersji full nie wymaga instalacji poprzedników. Może źle myślę, nie wiem.

Akasemis

Member
Rangiz, nie mylisz się, patch 1.6 nie wymaga instalacji ŻADNYCH poprzednich...wiem bo sam tak robiłem z Gothic III

doctor

Wariat
Weteran
Komputer wam nie wybuchnie jak najpierw zainstalujecie 1.12 a potem 1.6 wiec nie wydziwiajcie ;P

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom