Edycja Kolekcjonerska

Status
Zamknięty.

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Czy ktoś z was zamówił Edycję Kolekcjonerską Gothica III? Ja chciałem, ale już niestety nie zdążyłem, chociaż mimo napisów, że nie planują kolejnych nakładów tej edycji liczę, że uda mi się ją załatwić, bo prawdopodobnie to tylko taki chwyt marketingowy żeby kupujący nie miał wątpliwości, że musi kupić produkt teraz, bo potem może być za późno.

Pozdrawiam

Kacperex

KacŚpioszek
Popatrz po wszytskich sklepach typu ultima, amazon itd ;)
Być moze one coś one jescze mają. Gram.pl na pewno coś będzie robił w tym kierunku, aby zwiększyć liczbę egzemplarzy :) To dla nich żyłka złota.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Ja chciałem kupic tak za tydzien, ale sie przeliczyłem :p Jesli nawet nie wydadzą więcej egzemplarzy teraz, to zrobią to potem, moze cena juz tez troszke spadnie takze sie nie martwie - cierpliwie poczekam ^_^

doctor

Wariat
Weteran
Ja jakis czas temu widzialem na allegro zapisy na edycje kolekcjonersta kosztowala 179 bodajze o ile dobrze pamietam no i bylo juz 5 osob ktore kupily... nie wiem jak to dziala i na jakiej zasadzie ale pare dni po premierze mialy zostac rozeslane ;P
pozdro

looknijcie na allegro jak nie znajdziecie a chcecie zamowic mzoe jeszcze jest

rex

Member
To jest strasznie drogie ale za to jest tam pare fajnych gadżetów z Gothic. Ja osobiście tego niekupuje ale czytałem przez przypadek na stronie szczurka o tym GK. Fajne zecz tam sa ale to jest strasznie drogie myślałem ze będzie z 99zł chciarz taka promocja przez 7 dni od wyjścia Gothic 3

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom