I właśnie przez takie podejście ładne dziewczyny chodzą z tępymi, napakowanymi burakami. Co z tego że jest ładna i wymiękacie gdy tylko usłyszycie jej imię... Ładna dziewczyna też człowiek. Nawet, jeśli nic miedzy wami nie będzie to, jeśli zaczniecie jej prawić komplementy to przecież nie zacznie się śmiać. Wiadomo, że każdemu jest miło, gdy słyszy komplementy na swój temat. Wystarczy wykazać się pewną oryginalnością i na prawdę można na loozie pogadać z dziewczyną. Nie wolno się bać, że dziewczyna Cię wyśmieje, bo w tedy zaczynasz się krępować i to dopiero w tedy jest powód do śmiechu. Ja osobiście nigdy nie miałem problemu z tym, aby zagadać do ładnej dziewczyny... Szczególnie jak wy tu piszecie o takiej sytuacji, że to jest koleżanka ze szkoły lub z klasy. Naprawdę myślicie, że dziewczyny lubią takich kozaków, którzy zachowują się jakby każda laska była jego?? Nie!! Trzeba dziewczynę traktować jak księżniczkę, słuchać ją uważnie i starać się patrzeć jej w oczy. W ten sposób można się zakumplować, czy nawet związać z bardzo ładną dziewczyną. Oczywiście wiadomo, że nawet taki podejście na loozie nie daje pewności, że dziewczyna się z tobą zwiąże. To nie od tego zależy, jednak daje to wręcz 100% szanse na koleżeństwo.
Tak, więc reasumując:
Traktuj dziewczynę jak kogoś wyjątkowego, praw jej komplementy, ale nie za często gdyż po pewnym czasie staje się to uciążliwe. Najważniejsze jest abyś słuchał to, co mówi dziewczyna gdyż, jeśli ona zauważy, że nie przywiązujesz uwagi do jej słów to wiele w jej oczach stracisz. Co najważniejsze patrzę jej w oczy. Wiem, że w niektórych przypadkach jest to trudne, bo oczy same lecą na dół, ale dziewczyny nie lubią, gdy się im patrzy na piersi. Źle się wtedy czują i z resztą to nie jest dziwne. I nie mów jej: „fajna z Ciebie laska" tekst taki jest obciachowy i raczej żenujący. O wiele lepiej brzmi cudownie dzisiaj wyglądasz, czy jesteś śliczna jak zawsze.
I jeszcze coś. Często spotykam się z taką sytuacją, że najwspanialsze ślicznotki strasznie zaprzeczają, gdy mówisz im, że jest cudowna. Mówią, że jeśli by była taka piękna to by miała chłopaka, a jest sama. Wynika to z tego, że każdy się boi do niej startować, bo wychodzi z założenia, że nie ma szans. Często też się zdarza, że takie dziewczyny są z facetami, którzy w żaden sposób nie grzeszy inteligencjom ani ogładom. Są za to napakowani i tym samy uważają się za ósmy cud świata i oni wychodzą z założenia, że to dziewczyna powinna czuć się zaszczycona tym, że on się nią zainteresował i dlatego najczęściej widuje się takie pary. Jestem pewien, że każdą piękną dziewczynę (oczywiście mówię o normalnych dziewczynach) da się uwieść, inteligencjom, kulturą oraz byciem miłym.
Tak, więc panowie pamiętajcie. Najważniejsza jest PEWNOŚĆ SIEBIE. :]
Pozdrawia Wujek Seba Dobra Rada
Ps.
QUOTE no i poprostu czeba zaprosić dziwczynę na lody
Takie coś można w dwojaki sposób interpretować
Lepiej zaproponować spacer po mieście, albo pójście do kawiarni, bo na lody to naprawdę może zostać troszkę dziwnie zinterpretowane.
Ps2. Do pytania zawartego w pierwszym poście tego tematu. Jak już mówiłem piękne dziewczyny też są ludźmi, też mają zainteresowania i można z nimi rozmawiać na dowolny temat. Myślisz, że jak dziewczyna jest ładna to nie ma ochoty pogadać o jakiś głupotkach?? Zawsze możesz podpuścić ją do zwierzeń. Powiem tak wiele ładnych dziewczyn lubi mi sie zwierzyć. A czemu, bo umiem słuchać. Nie narzucam swojego tempa tylko ona to robi, to ona ma inicjatywę. Mówi mi to, co chce komuś powiedzieć. Później słyszę, że lubi ze mną rozmawiać i że świetnie sie rozumiemy, a przecież ja tylko słucham.
No i jeszcze trzeba zadbać o takie podstawy jak świeżość oddechu, czy zapach ciała. Przecież nikt nie lubi gadać z osobą, która śmierdzi. To jest naprawdę ważne.