QUOTE (doctor @ 21-03-2006, 15:07)
QUOTE (Z@dzior @ 21-03-2006, 14:45) Nie wiem czy wszyscy wiedzą ale dzis ma miejsce premiera TES Obliviona w Stanach. Teraz pozostaje czekać na polska wersje gey. Wolalbym żeby za polonizacje wioął sie CDP ale cuż wszystkiego miećnie można. Morrowind mi sie nie podobał mam nadzieje ze z Oblivionem bedzie inaczej. Znudzilo mnie juz czekanie na G3 ktorego ciagle nie ma. Moze Oblivion umili mi czekanie na G3 albo do reszty znienawidze serie TES.
buehehehe
TES ? ma byc lepsze od gotha?! nigdy w zyciu! morrowind to najwieksza eRPGowa porazka w jaka gralem
no ale generalnie szanuje osoby ktorym to sie podoba
co do obliviona to nie wiem... mam cos w stylu mieszanych uczuc ... moze zagram jak uslysze pozytywne komentarze w kazdy razie w morrowindzie nieznosilem ekwipunku ;P dziennika i wogole paru tak mam nadzieje ze TES4 bedzie inny ;P
btw. polska premiera 24 o ile sie nie myle
a jakie studio wydaje?
Uśmiałem się czytając ten post, nie ma co
Jeżeli sądzisz, że Morrowind to największa porażka RPG, to czym jest Gothic? Z tym kilkakrotnie mniejszym światem, nieporównywalnie mniejszą liczbą questów itp. A co z dziesiątkami umiejętności i sposobem ich rozwoju? No wybacz, ale nie zgodzę się z twoim zdaniem.
Ale i tak szanuję osoby, które nie cierpą Morrowinda, chyba że zaczną wyzywać graczy, którzy w niego grają.
Oblivion może być hitem... Nie wiem, póki nie zagram. A do tego czasu upłynie jeszcze dużo wody, bo mój komp raczej nie udźwignie tego potwora