Drobny Błędzik

Status
Zamknięty.

Droner

Member
Witam! Może nie jest to duży błąd, ale na logo u samej góry strony, gdy jest pokazany paladyn pisze ,,Najlepszy poslki portal",
drobny błąd w pisowni.

Pozdrawiam

Akasemis

Member
Jak już coś to "Największe polski centrum" ale tam jest to "e" ale białe tło zasłania je...

Droner

Member
Chyba nie o to samo logo nam chodzi, odśwież stronę i zanim się jeszcze jakiekowlwiek inne pojawi, będzie stał paladyn z toporem tam to pisze "poslkie", przyjrzyj się. <_<

daria

Szejn
Weteran
Jeszcze jeden drobny blad przy okazji.. Jak dam szybka edycja, to tam pisze "Pelnen edytor" zamiast "pelen edytor" :p

Goran

Member
Też chciałbym zgłosić błąd, z tymże nie wiem czy indywidualny - jeśli tak jest to i tak nikt mi raczej nie pomoże - czy ogólny. Otóż, chciałem poprawić błąd ortograficzny w Liście Braci Zakonnych i gdy klikam na opcję "Edytuj" nic się nie dzieje, oprócz tego że pojawia się w lewym dolnym rogu napis "Błąd na stronie." Jak się okazuje sprawa ma się tak samo ze wszystkimi innymi moimi postami.
Czy komuś się jeszcze coś takiego przytrafiło? Prosiłbym by ktokolwiek kliknął na opcję "Edytuj" w jakimkolwiek swoim poście i dał tu znać czy działa. Jeśli tak, błąd ogólny będzie raczej wykluczony, i to u mnie jest coś nie tak.

Pozdrawiam

Kraver Lynch

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT(Goran @ 30-03-2008, 19:57) index.php?act=findpost&pid=175948
Też chciałbym zgłosić błąd, z tymże nie wiem czy indywidualny - jeśli tak jest to i tak nikt mi raczej nie pomoże - czy ogólny. Otóż, chciałem poprawić błąd ortograficzny w Liście Braci Zakonnych i gdy klikam na opcję "Edytuj" nic się nie dzieje, oprócz tego że pojawia się w lewym dolnym rogu napis "Błąd na stronie." Jak się okazuje sprawa ma się tak samo ze wszystkimi innymi moimi postami.
Czy komuś się jeszcze coś takiego przytrafiło? Prosiłbym by ktokolwiek kliknął na opcję "Edytuj" w jakimkolwiek swoim poście i dał tu znać czy działa. Jeśli tak, błąd ogólny będzie raczej wykluczony, i to u mnie jest coś nie tak.

Pozdrawiam

Sprawdziłem, u mnie wszystko jak najbardziej w porządku

Dark Shadows

Active Member
Ja bym jeszcze zmienił - szata Gothic. Jak mamy nazwę jakiegoś działu na przykład Błędy Vieving 0.

Może by tak przetłumaczyć na: Oglądający?

Pozdrawiam. ;)

Phantom Lord

Active Member
Już to ze trzy razy pisałem, ale kiedy wchodzi się jako niezarejestrowany na forum, ukazuje się ekran szybkiej rejestracji, a nim słowo "korzystać" ma błąd ortograficzny - jest zapisane przez 'ż'.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Na stronie głównej, w dziale redakcja są chyba nie aktualne informację. Myślę że moglibyście je zmienić ; p chyba że tak jest wasz chytry plan ; p

jakby co to jest tylko tak dla ścisłości podane : )

szczurek

Menda serowa
Weteran
Dajcie nam troche czasu, obiecuje że za wszystko wezmiemy się majszybciej jak tylko się uda :)

switek17

Member
Może nie błąd, ale mały szczegół, który razi w oczy. Tło forum nadal ma śnieg (stary, świąteczny wystrój, dobrze że mikołaja już nie ma), a za oknem jakby nie patrzyć już trawka się zieleni :D

szczurek

Menda serowa
Weteran
CYTAT(Nameless @ 05-04-2008, 17:54) index.php?act=findpost&pid=176648
Na stronie głównej, w dziale redakcja są chyba nie aktualne informację. Myślę że moglibyście je zmienić ; p chyba że tak jest wasz chytry plan ; p

jakby co to jest tylko tak dla ścisłości podane : )

Zaktualizowane, jednocześnie chciałem poinformować że linki do chata na naszej stronie już działa poprawnie a jak mi się uda to zrobię tak żeby w nawiasie pokazywało ile osób się aktualnie na nim znajduje.

daria

Szejn
Weteran
Noto ja chcę poruszyć sprawę reputacji... Przy poście się wyświetla, kto ile ma rep+ i normalnie mogę dać "+" lub "-", ale jak już chcę kliknąć na liczbę pktów tej rep. i zobaczyć treść dawanych "+" i "-", to mnie odsyła na stronę główną forum... Możliwość zobaczenia tej treści jest dostępna tylko wtedy, gdy damy osobie "+" lub "-" - wtedy wyświetlają się te wszystkie treści plusów i minusów od innych userów... :/ Da się to naprawić?? :p

EDIT: Dobra, rozumiem....Dzięki

Kacperex

KacŚpioszek
yeed wgrał reputacje, jednak są jakieś bugi, które postara się wyeliminować, tylko znajdzie przyczyne.
Tym samym musicie na razie korzystać tak jak jest :)

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Szczerze mówiąc to nie wiem czy to jakiś błąd czy coś ale na wszelki wypadek zgłaszam:

badec3.png

http://img178.imageshack.us/img178/6940/badec3.png

Dodam też, iż mają to użytkownicy bez większych rang (redaktor, mod, admin itp). Pod avatarem jest to samo. Bo tego BadBad.. raczej nie powinno być.
A, i żeby zobaczyć to co na screenie to zjedź na dół forum i wciśnij 'dziesięć największych gaduł'

Kacperex

KacŚpioszek
Jakiś admin - skasował odnośnik do obrazków - kropek .
I został tylko napis.

szczurek

Menda serowa
Weteran
CYTAT(Kraver Lynch @ 12-04-2008, 16:28) index.php?act=findpost&pid=177394
dobra, znowu nic nie moge robic w zakonie.

Nie mam pojęcia jak to się stało ale po raz kolejny nie miałeś maski założonej. Już jest all ok.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
CYTAT(Prince of Persia @ 13-04-2008, 13:24) index.php?act=findpost&pid=177511
Nie widzę działu wojowników i nie mogę tworzyć postaci w NRP El Bastardo też.

Ja mam to samo
tyle, że nie widzę działu Leśników

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom