Jeden zwój deszczu ognia znajdziesz nie daleko Saggity na skałach, trzeba tam wejść za pomocą domku bandytów. W Jharkendarze jak idziesz z Jackiem Aligatorem i przejdziesz przez tą dużą jaskinie to skręć w lewo za ruinami będzie jeden. Kolejny jest u góry na skałach nad Diegiem w Górniczej Dolinie. Więcej nie pamiętam , ale jakby co dam znać.
Szukasz zwoju demona? Chyba raczej przywołania. Jeśli tak to z tego co pamiętam możesz go dopiero w czwartym/piątym rozdziale znaleźć. Nie jestem pewny ale chyba w starej wierzy Xardasa... Lecz powtarzam, nie jestem pewny.
Zwoje demona:
1.)Stara wieża Xardasa.
2.)Kupisz u Zurisa.
Zwoje deszczu ognia:
1.)W Jarkendarze koło wielkiej dziury za wielkim tunelem jak się idzie z Jackiem Aligatorem za jakąś ścianą.
2.)Kupisz u Zurisa.
3.)Na skałach koło Saggity na skałach.)
4.)Gdzieś koło Diega w Górniczej Dolinie.
Więcej miejsc nie pamiętam,Ale wiem że jest ich dużo więcej.
chodzi wam o zatopioną czy wieże demonów? (tą w której był w g1 xardas)
taka ciekawostka nie na temat : ta wieża xardasa (nie zatopiona ani w khorinis tylko ta z g1) w g2 nazywa się wieżą demonów ponieważ jest w niej runa teleportacji o nazwie "do wieży demonów"
są tzy wieże xarrdasa
-zatopiona ( są tam miksturki oraz jeden zwój leczenia oraz przywołania golema)
-stara wieża w dolinie nazwana później wieżą demonó ze względu na 3 demony które się tam osiedlił można tam znaleźć zwój demona
-wieża xardasa w khorinis w 5 rozdziale pilnowana przez demony na górze można również (ale tlyko w 5 rozdziale ) zwój demona
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.