Kacperex
KacŚpioszek
QUOTE Panowie. Fakt, że ktoś proponuje postawienie serva nie upoważnia was do pisania \"TAK!!! JESTEM ZA!!!\", jak to niektórzy pisali. Jeśli jesteście \"za\", to napiszcie także swoje sugestie, co by dodać, co zmienić itd. Jedno pytanie do Galfarotha- czy moduł serva jest jeden, domyślny, czy raczej to TY jesteś twórcą? No i oczywiście, czy masz odpowiednie kwalifikacje, jak szybkie łącze (ale o tym już pisałeś) i 24 h włączonego kompa.
PS. A może jakiś link do tej gry? Taki... bezpośredni?
Zgadzam się z Vampkiem.
No i bardzo się cieszę że nareszcie się pojawiłeś bo przestanie szerzyć się spam na tym forum. Brakowało tu konkretnego moda jakim jesteś ty!!
Sorki za off topic ale nie mogłem się powstrzymać i pragnełem cię przywitac!
Vampek: Ehm... eksjuzmi? Na G.Up bywam sporadycznie, ale jednak wciąż z chęcią usunę parę postów i powlepiam ostrzeżenia... chociaż głównie wolę nie pozostawiać po sobie śladów.
PS. A może jakiś link do tej gry? Taki... bezpośredni?
Zgadzam się z Vampkiem.
No i bardzo się cieszę że nareszcie się pojawiłeś bo przestanie szerzyć się spam na tym forum. Brakowało tu konkretnego moda jakim jesteś ty!!
Sorki za off topic ale nie mogłem się powstrzymać i pragnełem cię przywitac!
Vampek: Ehm... eksjuzmi? Na G.Up bywam sporadycznie, ale jednak wciąż z chęcią usunę parę postów i powlepiam ostrzeżenia... chociaż głównie wolę nie pozostawiać po sobie śladów.