Długość Sygnatur ?

Status
Zamknięty.

Lares_

Paladyn Wody
Czy są jakieś ograniczenia co do długości ? Bo jak widze sygna niektórych, to za głowe można się złapać.
Post.
....
....
...
Sygna.
....
....
.....
....
.....
.......
.....
......
.....
......
Tak to mniej więcej wygląda xp
Przez takie sygny, żeby przeczytać następny post musze przewijąć pół strony sygnatury o_O
Dajcie jakieś ograniczenia czy coś?

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Są ale co do ilości znaków. Max to 1000. Ale rzecz w tym polega że niektórzy mają krótkie linijki a dużo ich pisma (np. ja czy shadows xD) i duzze obrazki :p.

Dark Shadows

Active Member
Wiesz Lares_, że jesteś wśród średnich wielkościowo sygnaturek na forum. :p Niektórzy mają mniejsze, niektórzy większe, a niektórzy średnie. Nie widzę powodu zmniejszania sygnaturek, jeśli oczywiście nie zajmują one całej strony A4. Jak mówi punkt regualminu:

Podpis nie może być zbyt długi, powinien być krótszy od ”przeciętnego” posta.

Dla mnie przeciętny post jest dość długi. :)

Pozdro.

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Czepiasz się Lares_, długie sygnatury są fajne!

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Twoja akurat nie zawiera głębszego filozoficznego przesłania dla odbiorcy - @Świrus, a moja zawiera przekaz podprogowy... znaczy plakat rekrutacyjny, cytat z gry, który wprawia mnie w zastanowienie czemu owa gra ma ograniczenie 16+ ? A także tekst jednej z wielu piosenek genialnego zespołu jakim jest MetallicA. Który to tekst zawiera przesłanie po angielsku, więc uważam, że moja sygnatura jest wartosciowa ;)
Poza tym, aby ograniczyć miejsce zajmowane przez nią, dałem link do mojej pracy 2d (2 miecze) a nie obrazek. Doceń to! I jescze mam najdonioślejsze słowa pana prezydenta w sygnie

Sygnatura Shadows'a pokazuje... wartość religii w naszym życiu, z którą co prawda można dyskutować :p albo zmusza do przemyśleń nt. teksu psalmu. No i ma link do opcji szukaj, więc jego sygna też jest dobra :p Za to twoja zajmuje miejsce i trudno sie ja czyta

Pozdrawiam, Dragomir

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Ja sygnatur w ogóle nie czytam, co najwyżej rzucę okiem na jakieś dwie linijki z niej, chyba, że wygląda ciekawie. Mam wrażenie, że inni robią tak samo, więc wstawianie całych piosenek lub ich większych fragmentów mija się z celem.

Jay_Kay

Magister vitae
Dla mnie przeciętny post jest dość długi.

Sygny wielu userów są dużo dłuższe od przeciętnego posta, tak ze 2x dłuższe... Poza tym, przyjmijmy że Twój post w tym temacie jest przykładem takiego przeciętnego posta. Sygna jest od niego dużo dłuższa, co nie ułatwia przeglądania tematu. A chyba zwracamy uwagę głównie na posty, a nie na sygny. Sam też nie miałem super krótkiej sygny, przyznaję, ale w granicach rozmiaru przeciętnego posta, tak jak to jest w regulaminie.
Dajcie jakieś ograniczenia czy coś?

Przydałyby się. Kiedyś admini (chyba Arcane) ciachali sygnatury, żeby zmniejszyć ich długość. Nie wiem, czy da się zrobić coś takiego odgórnie.
Doceń to!

Niektórzy wolą czytać i przewijać posty, a nie długie sygnaturki które mało kto w ogóle czyta... Doceń to!

Kacperex

KacŚpioszek
Sygnaturki są ok, jak na razie nie rażą mnie żadne chyba, że by było wuchta jpg :)
Closed
Świrus zmien siga, bo ja ci zmienie :*

Archimonde

Member
Panel kontrolny -> Ustawienia forum -> Pokazuj sygnatury przy postach = nie

:)

doctor

Wariat
Weteran
QUOTE(Świrus @ 03-02-2007, 12:55) [snapback]133860[/snapback]

Ja sygnatur w ogóle nie czytam, co najwyżej rzucę okiem na jakieś dwie linijki z niej, chyba, że wygląda ciekawie. Mam wrażenie, że inni robią tak samo, więc wstawianie całych piosenek lub ich większych fragmentów mija się z celem.

Ja jeszcze aby dodam ze calkowicie sie zgadzam ze Świrusem :)

1200 juz za mna ;P

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom