Czym Dla Was Jest Gothicup?

Status
Zamknięty.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Ha! Jestem tu ponad miesiąc! :p ]

Czym jest dla mnie Gothic Up, tak?
Napewno nie jest wszystkim. Jest dla mnie fajnym forkiem, na którym przebywa wielu fajnych ludzi, np. Xarox, Szczur, i wiele innych ; ). Nie jestem tu od początku, ale czuje klimat. Jeszcze teraz, gdy dołączyłem do zbóji. Pamiętam, jak z nudów wpisałem adres www.gothic.up.pl no i weszło. Wszedłem na forum i nie było nikogo. Tak go olałem. Ale później znów tu wróciłem, i poczułem klimat. Tak. Jedno z lepszych for o Gothic. Wiele tu mówić nie mogę, bo nie jestem tu b. długo. Jest wiele for, ale to jest jednym z najlepszych...

Gothic Up rlz! ;p

Pozdro xD.

jasek

New Member
HEhe.
Urzekająca ta twoja opowieść . Spłakałem się jak bóbr .....
Otóż tak ja trafiłem tutaj przez osobnika który powyżej opisywał swoją historie .
Było to tak :rolleyes:
Pewnego dnia powiedział mi ze jest na GUP i siedzi tam banda którą dobrze znam .
Więc wziełem i zarejestrowałem się , i tak oto jestem
Pewnie większość z was za mną nie przepada ale coż co poradze tak bywa .
Forum nie jest złe ale brakuje tutaj więcej kategori . Ogólnie nie jest źle .
Z Gothic UP Rlz to przesadziłeś trohce chłopie ;) .

Lord Sado

Member
Upadły Jack'u jesteś bardzo dosłowny (jakby kto nie wiedział - staż na forum 1 miesiąc i 1 dzień :D ). Czym jest dla mnie Gothic Up. świetnym forum, na które mogę sobie wejść i poczytać posty, może troszkę popisać postów. Teraz raczej jest dla mnie świetnym forem internetowym o gothicu. Lecz na pytanie "Czym był dla Ciebie Gothic Up" odpowiedziałbym inaczej. Był dla mnie połową życia. Poznałem tutaj ludzi, których pamiętam do dziś. Widzę w niektórych userach siebie (tp. Jodełko). Tak jak inni, to właśnie tutaj dorosłem, tutaj się nauczyłem mnóstwa rzeczy, zmieniłem się z głupiego idioty, spamera na jakiegoś normalnego usera. Staram się pisać długie i treściwe posty, a jak już to na temat. Jak pamiętam, kiedyś miałem takiego głupiego neta, że mogłem siedzieć 48h na miesiąc (teraz to mi na tydzień by nie starczyło <_< ). Przekroczyłem ten limit siedząc na tym forum i musiałem płacić 65 złoty za to :( . Zakochałem (bez urazy) się w tym forum, zaczęłem pisać posty, posty, posty... i spamować <_< . Tak spamowałem, łamałem regulamin, dopuściłem się nawet założenia konta (tego konta :D ) (ale to było dlatego, że byłem wtedy, hmm ->idiotą<- i nie wiedziałem co to znaczy spam, post, forum i nie umiałem czytać regulaminu --> nie dziwcie się miałem wtedy 10 lat). (Teraz się nie smiejcie) Wiecie jak ryczałem jak dostałem 50% warna od Gilfiona (zasłużone), a później 25% od Gothiego (też zasłużone)?. Poznalem dobrze kilku ludzi (userów) z tego forum, zaprzyjaźniłem się, pisałemz nimi na gg. Kłuciłem, śmiałem, lecz... skończyło się. G. up. upadł. Straciłem wszelkie kontakty, a później co gorsza gadu-gadu wraz ze wszystkimi kontaktami ;((. Teraz aktualnie przebywam (bardzo aktywnie) na innym forum (też o Gothicu), z dość ciekawym systemem (podobnym do tego, tylko trochę innym), jest tam kilku ludzi z G.Upa (chyab z 4). Jeśli ktoś chciałby zagadać na gg to numer: 10176330. Przepraszam wszystkich za wszystkie złe posty, obrazy, wybuchy złości, ale wtdy taki byłem, jeśli kogoś uraziłem to przepraszam. Pistaram się coś wpłacić na konto dla naszego kochanego forum. Pozdrawiam

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
No cóż było to moje pierwsze forum, i wciąż od 2 czy 1 roku sie wypowiadam tutaj. Na początku pisałem kilkanaście postów dziennie :p ale chyba na temat i znośne, bo nei dostawałem ostrzeżeń. Tylko raz mi się wymsknęło rok temu i obraziłem usera mówiąc że jest ograniczony umysłowo... Dadex mnie pokarał :| (+ SH 02-02-2007 :p)
W sumie wciąż lubie to forum, i w miare mozliwosci bede z wami...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom