Meek
New Member
Witam, czy warto kupić Arcania Gothic 4? Czytałem różne tematy, w niektórych było, że to jest "śmieć", i Piranha Bytes nie zrobiła tego, i przekazała jakieś też dobrej firmie.
Ile by to kosztowało? Na jednym z forum czytałem, że 110 złotych może to wynieść, jestem skłonny zapłacić tą cenę, ale musicie się wypowiedzieć w tym temacie.
Trzecia sprawa, gdzie ją kupić? W Media Markt czy w Empiku ? I jaka jest cena w Media Markt, a Empiku ?
No i czy mi pójdzie na tym komputerze:
- Windows 7 Home Premium 64 bit;
- Intel Core i3 Inside;
- ATI RADEON Graphics;
- 3.00 GB RAM;
- Komputer ma miesiąc, nie jest zaśmiecony, mam na nim trzy gry.
- Gothic 3 chodził bez jakichkolwiek przycięć, zacinek itp. Oczywiście na High Details.
- Intel(R) Core (TM) i3 CPU M 350 @ 2.27GHz 2.27 GHz
Zastanawiam się też, czy by kupić Wiedźmin II, z tego co czytałem to fabuła jest znakomita. I ile by to wyniosło ? Oczywiście najpierw zamierzam kupić Arcanię,
dopiero później Wiedźmina II.
Zapraszam do pisania, i udzielenia mi tych informacji. Bo jest mi to bardzo potrzebne. Zamierzam kupić już ją za dwa tygodnie, jeśli dobre będą opinie
Ile by to kosztowało? Na jednym z forum czytałem, że 110 złotych może to wynieść, jestem skłonny zapłacić tą cenę, ale musicie się wypowiedzieć w tym temacie.
Trzecia sprawa, gdzie ją kupić? W Media Markt czy w Empiku ? I jaka jest cena w Media Markt, a Empiku ?
No i czy mi pójdzie na tym komputerze:
- Windows 7 Home Premium 64 bit;
- Intel Core i3 Inside;
- ATI RADEON Graphics;
- 3.00 GB RAM;
- Komputer ma miesiąc, nie jest zaśmiecony, mam na nim trzy gry.
- Gothic 3 chodził bez jakichkolwiek przycięć, zacinek itp. Oczywiście na High Details.
- Intel(R) Core (TM) i3 CPU M 350 @ 2.27GHz 2.27 GHz
Zastanawiam się też, czy by kupić Wiedźmin II, z tego co czytałem to fabuła jest znakomita. I ile by to wyniosło ? Oczywiście najpierw zamierzam kupić Arcanię,
dopiero później Wiedźmina II.
Zapraszam do pisania, i udzielenia mi tych informacji. Bo jest mi to bardzo potrzebne. Zamierzam kupić już ją za dwa tygodnie, jeśli dobre będą opinie