Czy Mam Jakąś Szansę?

Status
Zamknięty.

kret49

New Member
Witam wszystkich graczy G1, G2, G3 :)
Jestem pierwszy raz na tym forum i odrazu mam do was pytanie... Niestety, mam dosyc słabego kompa, a jak grałem u kolegi to tak mnie wciągnął że normalnie od kompa nie chciałem odejsc :)
I tu mam takie pytanie... Czy mój komp pociągnie G3? Oto sprzęt..:
-Procesor 1,8GhZ.
-RAM 768.
-Karta graficzna Ati Radeon 9600 Pro Series.

Karte obsłuży na Medium ale nie wiem co do RAM'u i procka :(
Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Kurczę, trudno powiedzieć. Moim zdaniem pójdzie. Ale nie daje głowy. Jednak nawet jak pójdzie to myślę, że nie będzie dało się grać ( zacinanie itp.).

kret49

New Member
Kurcze, bo naprawdę chciałbym przejsc G3, bo G1 i G2 mam za sobą... No, w kazdym razie dzieki...
Ale w dalszym ciągu proszę o opinie!

Ja niewiem.
Mam nowiutkiego kompa za 4000 zł. ,ale mi nawet dema nie ciągnie.
Więc jeśli masz kompa słabego to nie pograsz sobie,no chyba że ci jakiś kolega da nowego kompa.

kret49

New Member
Mi ten koleś u którego grałem w G3 mówił, że na jakimś forum ktoś napisał że ma podobnego kompa do mnie tyle że 512 Ram i mu G3 śmiga na lowach bez ścinki... W dalszym ciągu proszę o opinie!

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
A nie możesz pożyczyć od twojego kumpla i sprawdzić czy pójdzie? Będziesz wiedział, bo tak to trudno powiedzieć, gdyż G3 ma swoje "fochy" i raz na bestiach nie rusza, raz śmiga na nie zaawansowanych PC. Oczywiście potem do sklepu po własny oryginał G3.

kret49

New Member
No właśnie mam taki zamiar, tyle że kumpel narazie pożyczył innemu i teraz czekam xD
Proszę o dalsze opinie... Im wiecej tym lepiej :)

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Muszę powiedzieć, iż jeszcze niedawno miałem niemalże identycznego kompa jak ty. Przyznam Ci że Gothic 3 chodził nawet ładnie na minimalnych. Jednak w niektórych momentach ekran tak miga na biało.. Ale i tak gra się wspaniale ; ). Ścina tylko trochę.. Przynajmniej tak jest u mnie.. Ale mała rada. Kup sobie jeszcze 256 ram i będzie Ci na średnich ładnie chodził ; )

Pandrodor

Member
CYTAT(Bezimienny12010 @ 03-04-2008, 19:35) index.php?act=findpost&pid=176374
Ja niewiem.
Mam nowiutkiego kompa za 4000 zł. ,ale mi nawet dema nie ciągnie.
Więc jeśli masz kompa słabego to nie pograsz sobie,no chyba że ci jakiś kolega da nowego kompa.

CYTAT
Mi ten koleś u którego grałem w G3 mówił, że na jakimś forum ktoś napisał że ma podobnego kompa do mnie tyle że 512 Ram i mu G3 śmiga na lowach bez ścinki... W dalszym ciągu proszę o opinie!
To wszystko zależy także od tego, czy masz syf na kompie. Najlepiej zrób formata, zainstaluj dX , stery do grafy i to co najpotrzebniejsze żeby nie mieć zamulonego kompa. Potem ściągnij demo G3 i sprawdź, czy pójdzie...Czasami na 1GB nie chce iść, a czasem chodzi na max detalach. A jeśli nie będzie chciało iść, to zainstaluj patche (przyklejony wątek), optymalizują one nieco grę.
Pozdro

kret49

New Member
Dzięki wam wszystkim :) Na średnich detalach demko się tnie troszke ale spokojnie dam rade grac... Aha i słyszałem że Patch 1.6 że tak powiem "upłynnia" grę. Chodzi mi że płynniej chodzi po zainstalowaniu go. Czy to prawda?

Dzięki jeszcze raz :)

Gortal

Member
w moim wypadku path 1.6 jeszcze bardziej zamulił gre, mam kompa od pól roku i sądze że ten path albo jest do dupy albo jest dla graczy ze słabszym sprzętem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom