Cześć

Witam fanów gothica. Jestem Maciek i pochodzę z Rybnika, Interesuję się sportem. Bedę się starał udzielać jak najwięcej na tym forum.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Cześć Maciek!
Przeczytaj regulamin, niezwracaj uwagi na to co mówi tomisakis i paru innych osobników(nie wiem kto jeszcze;p), zachowuj się przyzwoicie, korzystaj z tego co serwis i forum oferuje i dołącz do jednej z gildii i zakonu :)

Fahrenheit

Pimpu?
Cześć, fajny nick, to na cześć tej piosenki (Miszcz Pawarotti aka Dj Synthetic)? :D Udzielaj się i nie odejdź od razu, tego ci życzę. Mam nadzieję, że nie będziesz na bakier z regulaminem.

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
No, cześć. Mamy sportowca na forum ta? No to fajnie. Staraj się być aktywnym na forum. Ptzestrzegaj regulaminu. Dołącz do zakonu i baw się dobrze.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Witamy

zajrzyj w wolnej chwili tutaj
http://gothic.org.pl/forum/index.php?/forum-84/announcement-6-co-w-trawie-piszczy-temat-dla-nowych-uzytkownikow/

W razie pytań służymy pomocą. Lepiej zapytać niż potem dostać po tyłku za łamanie regulaminu. Pozdro

przeczytałem sobie to troche i mam takie pytanko:

''zakonnicy zajmują się spisywaniem haseł do encyklopedii świata Gothic. Hasła zostają umieszczone na stronie Gothic Up. Aby zostać zakonnikiem, musisz wykazać się kreatywnością oraz sumiennością. Przeczytaj TEN temat, a później napisz podanie w TYM temacie. Przywódcą ZŚM jest dudekkss. Jeśli chcesz wstąpić do Zakonu, życzę Ci powodzenia!''

Czyli na przykład ktoś się na tym zna i jest jak tam pisze sumienny, kreatywny to może złożyć podanie ale nie jest on np jakimś super członkiem?

Drugie pytanie dotyczy gildii. Gdy wstąpi się do najemników to co trzeba zaoferować? jakie ''zadania'' trzeba wykonywać?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Co do zakonu to skupia się on wokół świata gothica. Generalnie rozpatruje istotne aspekty całego Universum i bawi się w różne projekty, jednym z nich jest encyklopedia. Z tego co wiem do zakonu może zgłosić się każdy kto nie gryzie się z językiem polskim i ma chęci do pracy.
każdy dostaje specjalną range, która wskazuje, że do zakonu należy. Mniej więcej istnieje pewna hierarchia w zakonie, ale nie pamiętam, czy zakonnicy mają rożne stopnie wtajemniczenia. Zgłoś się do szefa zakonników i spytaj. Myślę, ze udzieli cie wszelkich informacji.

Gildie mają na celu dodatkową rozrywkę. Trzymając się realiów mamy dwie gildie buntowników i najemników. Głównie biorą one udział w zadaniach gildiowych(Dział Ziemie niczyje) i tworzą odrębne społeczności, gdzie toczy się życie forum. Generalnie wszystko ma służyć dobrej zabawie. Zadania wyznacza dowódca gildi, jak i kordynator zadań gildiowych. OFc wszystko jest dobrowolne, ale trzeba się liczyć z tym ,ze jak zgłosisz się do gildi i później będziesz nieaktywny to prędzej czy później zostaniesz z niej wydalony.

tomisakis

Whiskas
VIP
Przywódcą zakonu jest dudekkss.

By nie było spamu. witamy, przestrzegaj regulaminu i zostań na dłużej na forum.

Cichyx

New Member
Witaj. Życzę miłego spędzania czasu na forum - do wyczytania...

Do góry Bottom