Cześć Wszystkim !

wfx2000

New Member
Witam !

Dla was jestem wfx i nic więcej nie powiem i to nie dlatego, że was nie lubie tylko dlatego, bo pewnie was to nie interesuje . Trafiłem tu, bo od małego jestem fanem Gothica. Wszystko zaczęło się od 1 części tej wspaniałej gry, którą pokazał mi brat. Przeszedłem ją wielokrotnie i odkryłem praktycznie wszyskie smaczki. Przyszedłem tu, bo lubię udzielac sie na forach, a zawsze moim ulubionym tematem były gry, moja ulubioną gra jest Gothic, więc nie wyobrażam sobie lepszego miejsca dla mnie. Nie, tego forum nie polecił mi zaden kolega, ani nikt inny, po prostu znalazłem je i sie zarejestrowałem. Nie zanudzam was już więcej, o ile ktoś to przeczyta :)

daria

Szejn
Weteran
Witam :)

Dla was jestem wfx i nic więcej nie powiem i to nie dlatego, że was nie lubie tylko dlatego, bo pewnie was to nie interesuje .

Błąd. Jeśli zamierzasz zostać z nami dłużej, a po Twojej wypowiedzi wnioskuję, że tak, to chętnie dowiemy się kilka rzeczy o Tobie ;)

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/26784-co-w-trawie-piszczy/ Zapraszam do lektury. W tym temacie masz w skrócie opisane zasady, gildie, rangi itp. :)
A jeśli inf z tego tematu nie wystarczy, to pytaj tutaj, na pewno ktoś spróbuje Ci pomóc ;)

Pozdrawiam serdecznie, Daria.

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Zapoznaj się z regulaminem i z tematem - Co w trawie piszczy. Witamy Cię serdecznie. Bardzo się cieszę, że lubisz gothica od małości. Moja przygoda zaczęła się od G2 w wieku jakichś 5 lat. Potem kuppiłem 1, 3 i ZB. No to mamy trochę wspólnego. Witam cię.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Także tego....witamy :D

I wbrew pozorom są tu osoby, które interesują się nowymi na forum :)

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Witaj,

Koledzy (i koleżanka) napisali już co powinieneś zrobić i z czym sie zapoznać, żeby jako tako wkręcić się w forum, więc nie będę powtarzał. Good luck und have fun, jak to zwykł mawiać zaprzyjaźniony murzyn przebywający nielegalnie z rodziną w Skarżysku-Kamiennej.

I wbrew pozorom są tu osoby, które interesują się nowymi na forum :)
Tak samo jak wbrew pozorom są tu osoby, które są (w miarę) normalne, chociaż często się ze swą normalnością mocno kryją.

Razor13

Member
Witaj. Wszyscy wszystko ci powiedzieli co masz robić ja tylko powiem baw się dobrze na naszym forum :p

Do góry Bottom