Cześć Jestem Tu Nowy. Nazywam Sie .......(Arto)

GothicArto

New Member
Cześć wszystkim jestem tu od niedawna. Prosze by ktoś mógł tu npisać co sie jak robi gdzie co jest bo jeszcze mało wiem. :rolleyes: <_< :whistle: ^_^ ;) B) :D :p

tomisakis

Whiskas
VIP
dobra sory za pw.pisz do mnie na gg 365176 w tej sprawie.

Edit.Shawn sie chyba dziecka dorobił.

Silden

RPG'owiec
VIP
Ja już widziałem co tu wyrabiasz. Nie witam Cię gorąco itd. Tylko "lekko proszę" o zapoznanie się z regulaminem do jasnej ciasnej! Uważanie się za mistrza wiedzy o Gothicu, spamowanie itp. nie są tu mile widziane. Jeśli pragniesz zostać na dłużej to koniecznie stosuj się do Regulaminu.

GothicArto

New Member
Nie uważam sie za mistrza Gothic ale wiem dużo o nim w 1 dzień przehodze 1.

W pół dnia przehodze 2 NocKruka a na kodah 5 sekund poprostu wpisuje kod na smoka ożywieńca.

3 gothica i dodatek przehodze w ciągu gura 2 dni.

Ale mam nadzieje że sie dogadamy moge ci jakoś pomuc pisz tu a podam ci wiele przydatnych kodów np. insert pc_itemfeler ma wszystkie żeczy.

Lub insert fh to gość kturemu możemy wybrać tważ lub insert sh wybur rozdziału.

A jeżeli hcesz jeszcze jakieś kody to pisz.

Silden

RPG'owiec
VIP
Kody to ja znam od podszewki, przejść też umiem... Problem w tym, że niezaznajomienie się z Regulaminem jest niedobrze widziane w oczach moderatorów.
Swoją drogą: a jestem odosobniony pustelnik więc się nie dogadamy. :p

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Kody, ehh, już pokazałeś klasę i to jakim jesteś znawcą.

Cóż, witamy bo o to tu chodzi.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Mistrzem Gothica to Ty może i jesteś, ale do mistrza ortografii sporo Ci brakuje :p Lepij nie szalej, nie spamuj i nie podpadaj nikomu, bo w przeciwnym razie długo tu miejsca nie zagrzejesz. No i zrób coś z tą ortografią, bo na byki jestem szczególnie uczulony ;>

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj

Ortografia Twoja miażdży xD Zainstaluj Mozillę,ona pomoże ci w walce z ortografią;p Nie denerwuj innych itp. Baw sie dobrze :)

EDIT:El,obstawiam że 10: D

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Ekhem...

Twoje wczorajsze posty w Zakonie mnie rozwaliły. Teraz widzę Twoją genialną ortografię (zresztą, składnia też pozostawia wiele do życzenia) i chwalenie się kodami. Ile ty masz lat?

Ave

Kacperex

KacŚpioszek
Shawn, czyżby to Twój brat? ^_^

Witaj mistrzu w naszych skromnych progach. Choć widać, po tobie, że zbyt długo z nami nie zabawisz. Weź trochę się ogarnij i zmień swoje postepowanie.

Pozdro

Silden

RPG'owiec
VIP
Kac, na szczęście go nie znam. ^_^ Mam dwóch braci starszych więc on nie ma prawa nawet być ze mną spokrewniony. :p No i dołączam się do wszystkich: Popracuj na jakością postów. ;]

GothicArto

New Member
Wiecie jestem dyslektykiem a wieku niemam zamiaru podać wiecie jakie to przerypane dyslektykiem być co?

Kacperex

KacŚpioszek
Wiecie jestem dyslektykiem a wieku niemam zamiaru podać wiecie jakie to przerypane dyslektykiem być co?

Nie, nie wiemy. Jednak wiemy jak być LENIEM, który o nic nie dba. Zatem mamy wiele wspólnego. twoje schorzenie, to wymysł dla leni.
Pisząc post na forum możesz zadbać o to by był on schludny i przejrzysty.
twoje tłumaczenie jest śmieszne.

Silden

RPG'owiec
VIP
Prawdę głosisz, zacny adminie. Wszystko co mówisz to prawda. GothicArto - Nie masz zamiaru podawać swojego wieku bo...? Ja tam podałem choć jestem młody i gitara. Tu i tak zwracają uwagę tylko na psychikę. ^^

Vendetta

Deathproof
VIP
Cze
Muwisz, rze znasz sie na gotiku? To dobrze, bo som tu czasem problemy :) Pszyda się ludzią pomoc w rużnyh problemach.
Witamy, mósisz zapoznać sie z rególaminem, pisać zgodnie z ortografią i dobrze się bawić. I nie spamować.
Witam i żegnam, bo po postach Twoich wnioskuję, że nie zabawisz tu długo

@down
"Demotywujecie" to jedno słowo ;)

riodrian123321

Dowódca Straży Magów Wody
A wy jak zawsze de motywujecie chłopaka na wejściu...

Witam cię Arto! Mam nadzieje że podoba ci się u nas, to forum to naprawdę dobra rzecz (i wiele atrakcji).
Z czasem wszystkiego się nauczysz, proponuję abyś zapoznał się z tym tematem a szybko się za klimatyzujesz :)...

Ja jestem dyslektykiem, a jak widzisz błędów nie robię. Wystarczy się postarać ;).

Pozdrawiam i życzę sukcesów,
Riodrian.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ja jestem dyslektykiem, a jak widzisz błędów nie robię. Wystarczy się postarać ;).

Wystarczy słownik do przeglądarki.

Wypada powiedzieć chociaż Powodzenia :)

Fahrenheit

Pimpu?
Cześć Arto. Zastanów się nad poprawą ortografii, bo ciężko się po tobie doczytać. A z Shawna niezły moralizator, niedługo chyba będzie mógł do nas wrócić :) Arto, najpierw zastanów się nad swoją ortografią, bo jeśli nie będziesz poprawnie pisać, to nikt nie będzie cię szanować. Przestrzegaj regulaminu, może dołącz do którejś gildii.

Do góry Bottom