Cześć Jestem Nowy

ButyGomeza

New Member
Cześć, jestem Buty Gomeza mam 15 lat i bardzo mi sie spodobalo to forum, fajne som tematy i ten shoutBox fajnie sie tam rozmawia i wszyscy mnie lubiom :D :D
Tylko jestem dyslektykiem wienc za bledy pszepraszam :( :(

Zobacz jak to się w oczy rzuca?? :p Polecam, to co Rangiz napisał - czyli przeglądarkę lub pisanie w Wordzie ;) A poza tym Witam Cię :D

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
http://www.idg.pl/ftp/mac_1518/Mozilla.Fir...2.0.0.4.pl.html

Ściągnij proszę tą przeglądarkę internetową i z niej korzystaj. Rozumiemy, że jesteś dyslektykiem ale bardzo rażą te twoje literówki. A Mozilla podkreśli ci je i jak naciśniesz na źle napisane słowo prawym przyciskiem myszy to pokaże ci się okienko z poprawną formą tego słowa.
A, bym zapomniał. Witam i zapraszam do naszego forumowego społeczeństwa :D .

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witam Cię serdecznie w społeczności gup.owiczów :D. ShoutBox fajny, przyznaje ;]. Sam zostałem zbanowany ale cóż xD. Zostań tu z nami na dłużej.. I wiesz co Ci powiem? Masz fajny nick XD.
Pozdrawiam..

ButyGomeza

New Member
Nom już zainstalowałem sobie tą Mozilla Firefox ale ciągle musze błędy poprawiać a czasami mi podkreśla i nawet nie wiem gdzie błąd :( :(
Fajnie że mi ktoś w końcu odpisał cieszę się :D :D I postaram się często być na tym forum :D

Cieszymy się razem z Tobą

Wenzelzxc

Member
micholadno 1:35:04

sorry pomyłka xD

Pozdro for you korzystaj mile z fora biggrin.gif biggrin.gif i badz dla wszytkich spoko i nie spamuj xD

Do góry Bottom