Czarna ruda :?: Może chodzi Ci o Runę :?: Jeśli chodzi Ci o Rune to służy ona do tworzenia Run Magicznych. Są one przeznaczone tylko i wyłącznie dla Magów. Nie licze oczywiście Run Teleportacyjnych które może każdy posiadać. Pozdro All
Xardas nie uczy cie robienia run. Runy se sam robisz w kapliczce beliara i nic nie potrzeba do nich. Ale musisz za to oddac tam w tej kapliczce szpon beliara i za to masz rune. Pozdro.
"zjedzenie" czarnej rudy powoduje spowolnienie czasu na chwile, mozna latwiej wysiekac potworki, mozna ja znalezc w podziemiach cmentarza, nieopodal farmy onara.
Czarna ruda znajduje się jeszcze w nowym świecie tam gdzie jest magiczmy łuk i zakopany skarb trochę ciężko potem sie z tamtąd wydostać ale mnie się udało....
Ja czarna rude znalazłem w nowym świecie tam gdzie jest magiczny łuk, skarb i kamienni straznicy. Mam pytanie jak weszliście tam i jak weszliscie bo ja zeby z tamtad wyjsc musialem sie zamienic w Cieniostwora
jest jeszcze w kanionie w nowym świecje
whodzjsz od strony piratów i idzjesz przy lewej stronie w pewnym momencej jest miejsce gdzje skręca sje w lewo tam jest skarb idzjesz trohe dalej i oto i ona a i jak znajdzjecje ten skret w lewo i tam nie bendzje to idźcie dalej bo hyba są dwa
O tym to nie wiedziałem przed wypłynięciem do Dworu irdorath planuje się jeszcze raz udać do nowego świata by zabić te potwory któeych nie dałem rady zabić wcześniej. No i mam poracunki z Gregiem. Czy go można zabić?? Bo mam taką ochotę wielką.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.