hmm jakie niedociagniecia w grze was najbardziej zdenerwowaly, mnie np to ze 5 kregu mozna sie nauczyc tylko magiem wody a nie magiem ognie :/ jak temat by to prosze o usuniecie
! a mianowicie:
-To, że nie można zostać Guru, Magnatem , Kopaczem , Zbieraczem!
-Wkurza mnie to, że jak jesteś Szkodnikiem to nie możesz napadać na konwoje!
-A najbardziej wkurza mnie to, że w IV rozdziale wyrzucają cię ze Starego Obzozu!
-To, że na arenie Scatiego nie można obstawić walki, bo nawet ich nie ma!(Chyba, że my walczymy
)
Jeszcze jak bym miał wymieniać to bym wymieniał do wieczoru!
QUOTE Mnie wkurza to że niektóre postacie są nieśmiertelne i niemoge ich za cholere rozwalić.
Dlatego że niektóre postacie są niezbędne do rozwoju fabuły!
Mnie chyba najbardziej wkurza niemożność obstawiania walk,oraz tym samym walki na arenie,bardzo wkurzające jest to że wyrzucaja cie ze starego obozu i nie dostaniesz nawet najlepszej zbroi strażnika!
Mnie to też że nie można walki obstawić, ale najbardziej w grze to mnie wkurzyło że wojna między SO i NO była tak słaba. Kiedy ybuchła liczyłem na kilka grupowych walk ( a nie z samym Gornem, który jest gorszym wrogiem niż strażnicy. Wiecznie mnie bije :evil: ) w kilku miejscach w koloni. :evil:
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.