To się czasami zdarza, ale jak dojdziesz do gry w G3 bez patchy, to dopiero poznasz definicję bugów...
Te z G1 i G2NK, choć irytujące czasami, da się przeżyć biorąc pod uwagę zalety...
Jak widzę wszyscy zwrócili uwagę na bugi..;D
Jakiż zbieg okoliczności. A tak na poważnie, wspaniały Gothic jest na prawdę mega zabugowany, każda z części. No ale G3 ZB to chyba pobić się nie da. Ide sobie obok Silden i zaliczyłem dość poważną zwiechę, po chwili na mojej głowie była krowa...No ale cóż...;D
Oprócz tego, jakiś bardziej wkurzających rzeczy w Gothicu jak dla mnie nie ma. Może nie licząc niektórych bohaterów, ale to bardziej działa na plus.
Że nie można gry schować na pasek.
Duża ilość Bugów ale mogą one okazać się pomocne.
W Gothicku nie ma czegoś takiego jak punkty kontrole w których gra zapisywała by się automatycznie. Gra się pare godzin bez zapisywania i tu Cię nagle zabiją i kilka godzin w lecy.
Kto normalny gra parę godzin bez zapisu?; o Choćby nie wiem jak mnie gra wciągnęła to i tak zapisuje co parę minut.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.