Co To Za Lista? :p

Status
Zamknięty.

Dark Shadows

Active Member
Chciałem zapytać, co to za lista na samym dole forum? Bo jak na razie to mogę ją tylko schować i pokazać. Nic na niej nie widać. Moglibyście nas oświecić. :p

Pewnie wiele osób nie wie, o co chodzi.

Pozdrawiam.

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Najlepsze jest to że tak jak w okienku wyżej jest to okno Active Users... no cóż nie wielu jest activ według tego okna bo zawsze stoi puste...xD Może tam sie pojawia jak ktoś pisze posta lub coś takiego...?

Pozdro

Kacperex

KacŚpioszek
Witam instalowałem moda Members Online Today :D
Ale coś nie pobiera userów z bazy. Zaraz będę to naprawiał.

Morgahard

Weteran
Co to z beznadziejny bot gogle pod koniec każdego tematu?? Nie można tego jakoś wywalić?? Skąd to się w ogule wzieło... . Masakra jeszcze brzydki. Jak klinkniesz na "Nick" to wchodzi na strone główna forum...

doctor

Wariat
Weteran
BLEEE co to za badziew google :/ wkurza mnie bo wszedzie jest... a jak cos wszedzie jest to wkurza... ;P

pozdro

Sudden Hoof

Weteran
Weteran
Bot Google, zaiście strasznie irytujący. No cóż... cel uświęca środki, więc pewnie będziemy musieli się przyzwyczajić. Lista zaś jest trochę nie potrzebnym dodatkiem...

Kacperex

KacŚpioszek
Taki warunki sponsoringu, mamy pozycjonera, dobry serwer a to za darmo na ulicy nie lezy.
też mnie to wkurza.

doctor

Wariat
Weteran
a nie wystarczylby zwykly banner na dole strony pod statystykami forum ?
to chyba nie musi byc w postaci postu ?
mysle tutaj o standardowym (podluznym) bannerze

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE(doctor @ 12-11-2006, 16:21) [snapback]126557[/snapback]

a nie wystarczylby zwykly banner na dole strony pod statystykami forum ?
to chyba nie musi byc w postaci postu ?
mysle tutaj o standardowym (podluznym) bannerze

Staram się to wynegocjowac.
Estetyczniej i wygodniej będzie w banerze, ja to wiem.

Morgahard

Weteran
Będzie Offtop ale uznałem że nie ma sensu zakładać nowego tematu więc jak pytamy to tu...

od czego zależy czy nowo zarejstrowany użytkownik ma grupę Zarejstrowani czy Validating ??

Myślałem że Validating to tacy którzy się nigdy nie logowali ale to raczej odpada...
Może tacy co mają 0 postów... ale są Zarejstrowani co też mają 0 postów...

Więc o co w tym chodzi??

Kushi

Weteran
Weteran
Validating > użytkownicy którzy zarejestrowali się, ale nie potwierdzili swojej rejestracji poprzez kliknięcie w link aktywacyjny w emaliu. Zwykle taki użytkownik nie ma żadnych praw dostępu, tj. nie może pisać postów, przeglądać tematów, używać forumowego komunikatora itd. Użytkownicy Ci jak wspomniałem muszą kliknąć w link, lub może ich zatwierdzić administrator.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom