NK do końca przeszedłem jakieś dziesięć minut temu . Poczułem ulgę , bo myślałem że już nie pokonam Smoka Ożywieńca , ale naszczęście udało się. Ugulnie gra była bardzo fajna tylko jedna rzecz mi się w niej nie podobała , a mianowicie to że wszystkie nowe zadania wykonywało się w pierwszych trzech rozdziałach , a tak pozatym to gra jest super.
NK udało mi się wreszcie przejść 2 dni temu i muszę przyznać że przyniosło mi to sporą satysfakcje.Misje dziejące się w nowym świecie były bardzo ciekawe i wnosiły swoisty powiew świeżości w fabułę gry.Uczucie to spotęgowały również nowe potwory.Jedak największą satysfakcje w grze sprawiało mi pokonanie każdego ze smoków.
Mam to samo co Lee :cry: Za krótkie i troche denne :? CHociaz ze przechodzilem Noc Kruka 2 tygodnie to dla mnie jest za krótka. Nic nie postarali się panowie z Piranhi :| Wstyd :|
Mnie troche rozczarowalo bo jakendar sie skonczyl i cala gra tak samo ale tak pozatym dawno juz nie gralem w 2 wiec wiecie takie same uczucie jak bym przeszedl 2 poraz 7 :]
Ja czułem wielką satysfakcję mimo że spodziewałem że skoro misje z Jarkendaru skończyły sie prawie na samym początku gry (może tak w środku) to chociaż w dworze Irdorath będzie coś nowego, a jedyną nową rzeczą było to że życie Smoka się przywracało czyli to samo co w Górniczej Dolinie. Ale i tak gra jest super
Ja jak przeszłem NK poczułem lekki niedosyt i zmartwiłem sie że na Gothica 3 musimy tyle czekać ale jak przechodze gre to zawsze czuje sie ulge i respekt do gry
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.