Co Byście Chcieli :)

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
No więc jak wiecie trzeba się rozwijać.
Dlatego piszę do was ten krótki list :p

Co według was można zmienić, czego brakuje na stronie na forum, przedstawcie swoje pomysły na rozwój portalu jak i forum.
Tak żeby żyło nam się lepiej.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Na forum mi brak ShoutBoxa, i odblokowania licznika postów na forach gildiowych ;]

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT(Feomathar @ 04-11-2007, 11:39) [snapback]157435[/snapback]
Na forum mi brak ShoutBoxa, i odblokowania licznika postów na forach gildiowych ;]

Jesli więcej osób będzie chciało shouta to takowego wgram.
Co do licznika to w gildiach i konkursach jest on wyłączony, raczej z wiadomych powodów.

halek

Member
Wiadomych ? ;> Sugerujesz spam ? U nas spamu przynajmniej nie ma, ale Twoja wola. Shout może być jak dla mnie.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
No cóż mam kilka obiekcji

Na początek radziłbym się zastanowić nad przedłużeniem żywotności forum
Zwłaszcza, że zauważyłem tendencję, która sprowadza się do tego, że na forum
aktywni są w przeważającej większości starzy bywalcy..mało widzimy nowych ludzi
Mimo tego, że się rejestruje codziennie kilka osób nikt nie piszę na forum.
Moim zdaniem jest to zły symptom, że nie ma jakby to określić...
nowego pokolenia fanów gothica, które kontynuowałoby schedę po weteranach
Powinniśmy pomyśleć o czymś co zachęci nowych do uczestnictwa w forum.
Bo weterani wchodzą tu w większości z przyzwyczajenia albo przywiązania
a brakuje tej grupy nowych, która napędzałaby forum.
Na razie nie mam pomysłu co zrobić ale jak coś wymyślę dam znać jeśli ktoś zgadza się ze mną

Tu mała adnotacja do kacpiego..nie obraz się brachu ale nie przysparzasz dobrej opinii swojemu forum
Mówię tu o tym nieszczęsnym konkursie, którego rozwiązania nie ma do tej pory
broniłem cię bo myślałem, że coś ci wypadło i nie dałeś rady ale myślałem,
że w końcu zakończysz ten konkurs...ale nie jest rozwiązany do tej pory
ja jako zwykły user startujący w tym konkursie czułbym się oszukany.
Wiem przyjacielu, że masz cholernie mało czasu i rozumiem, że nie wyjdziesz z siebie
ale w takim wypadku po prostu nie podejmuj się organizacji takich konkursów
jeśli nie dajesz rady potem ich zakończyć i się wkurzasz na tych co cię ponaglają

Naliczanie postów w Niektórych działach w gildii jest dobre....
patrząc na spamiastość niektórych postów także moich w lesiach
doskonale rozumiem i popieram ten krok..podoba mi się to że w naszej twórczości jest naliczanie :)

SB..jest dla mnie rzeczą nieistotną może być aczkolwiek nie musi.

No i tak....ktoś mógłby zająć się tymi komentarzami na stronie bo to jeden wielki syf
co ludzie piszą.....albo obrażają admina albo nawzajem się wyzywają....
zygać się chce jak się to czyta..

Może wgraj jeszcze kilka skinów do wyboru na forum

i proponuje zrobić coś w stylu galerii
na stronie z opisem wszystkich z administracji i zdjęciami oraz zwykłych userów
na jakiejś stronie o gothicu to widziałem moim zdaniem to bardzo fajna sprawa

jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy to napiszę ;]

Kacpi mam nadzieje, że się na mnie nie złościsz bo nie chodziło o to żeby ci pojechać
to po prostu moja opinnią a nie jakiś wjazd na ciebie więc wciąż jestem twoją bitch xD

jeszcze jedno powinieneś znaleźć sobie zastępce....tak tak jesteś niezastąpiony ale i tak powinnieneś
myślę, że to powinien być Kushi

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Co do licznika. Schowałbym go. Ot tak. Na paru forach widziałem takie coś. Zdecydowanie jedne z lepszych rozwiązań. Licznik był widoczny dopiero, gdy otwierało się profil wybranego usera.

SB jest niepotrzebny. Tyle czasu nie było i było dobrze ;]

No i temat Hobby bym bardziej rozbudował. Skoro jest subforum dla Filmów... to może jeszcze muzyka ? albo coś w ten deseń ...

no i ofc. patrząc na to wszystko chyba każdy, powie, że przyda się zastępca dla naszego Admina ;] Oczywiście także obstawiałbym Kushiego

To tylko propozycje więc nie krytykować bardzo mocno, proszę ;] no chyba że przez Admina

Megarion

El Presidente
Na początek wystarczą wyniki konkursu, bo to troche tak karytaturalnie wygląda...

szczurek

Menda serowa
Weteran
CYTAT
SB jest niepotrzebny. Tyle czasu nie było i było dobrze ;]

W tej kwestii mam takie samo zdanie ;]
Myślę że póki co trzeba się zająć drobnymi sprawami, które powinny być już zrobione jakiś czas temu. Np: Ikonki grup ;]
Albo odnośnik do regulaminu w skórce "Gothic".
Dobrze byłoby jakby "nowi" wypowiedzieli się tutaj, napisali czego oczekują...

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
AAAA no i ten problem z edycją postów.....wkurzająca sprawa można by było coś z tym zrobić

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
A ja bym chciał innego admina, innego niż Kcpx :D. Nie no dżołk Kacpi :D.
Tak an serio, to w sumie można by wypróbować SB. Przydało by się poprawienie sporej ilości błędów, niewielkich, ale jednak znaczących. Dodam także że chciałbym. abyś nie oglądał co niedziele PB, 2 godziny :D co czynisz teraz :p.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
We don't want SB!! Osoby, które mnie dłużej znają zdziwiłyby się. Powaga. SB -> Precz!

Jay_Kay

Magister vitae
Na pewno dodanie ikony szybkiej odpowiedzi przy wszystkich tematach i zablokowanie możliwości edycji komentarzy na stronie, bo to co tam jest to zakrawa o pomstę do nieba...

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
CYTAT
SB..jest dla mnie rzeczą nieistotną może być aczkolwiek nie musi.

Ostatecznie stwierdzam SB nie....nie chcę powtórek w stylu cytowania biblij na Sb
w stylu Nau

halek

Member
Hm.. jeśli ktoś naprawdę ostro by przesadzał to można by wlepiać warny, i by się skończyło. Choć w sumie po co później sprzątać burdel jak można go w ogóle uniknąć.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
CYTAT
Hm.. jeśli ktoś naprawdę ostro by przesadzał to można by wlepiać warny, i by się skończyło. Choć w sumie po co później sprzątać burdel jak można go w ogóle uniknąć.

jak trafisz na takiego szaleńca jak nau to będzie ciężkie...ponad 40 banów na Strefie xD z tego co mi się obiło o uszy

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Ja jestem przeciwny SB. Po cholerę nam to? Żeby pisać o dupie marynie? Od dawna założeniem G.upa był brak SB, pamiętam jeszcze jak Clone o tym pisał. Ja jestem zdecydowanie przeciwny i mam nadzieję, że nie doczekam czasów SB na tym forum.

Jestem za Ikoną grup, załatwieniem sprawy z konkursem (mnie to nie dotyczy, ale uczestnicy się niecierpliwią), możliwe że przydałby się JA.

Może masowa akcja nawiązania kontaktu i ściągnięcia weteranów? ;p Żartuje, ale przyznam, że miło czasem zobaczyć fioletowe nicki (czasem zwykłe, ale te się tak nie rzucają w oczy) dawnych userów, szkoda, że wpadają tak rzadko lub w ogóle. Ale to niezależne od nikogo i pozostaje po za tym tematem.

halek

Member
Hehe, a pamiętacie takie mała kropki pod nickiem które oznaczały ilość postów ? Przywiązałem się do tego :p. Taki nic nie znaczący bzdet, ale pamiętam go z czasów jak się zarejestrowałem.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
CYTAT
.nie chcę powtórek w stylu cytowania biblij na Sb
w stylu Nau

&
CYTAT
ponad 40 banów na Strefie xD z tego co mi się obiło o uszy

No co ty... Ja? ;>

Jestem za kompletnym wyeliminowaniem dawania komentarzy na stronie. Dlaczego? Bo 80& z tego to syf nieludzki.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
ja pamietam, jak byly paski Exp, HP, i Mana ^^ o ile mnie nie myli.
Mana to było rozłożenie postów na czas, exp to posty do nastepnej rangi, a hp... nei pamietam :>

Ale bardzo fajne były te paski.

Co do SB... może by przyciągnęło nowych userów (2/3 z nich to byłyby nowe trolle, ale trudno :p, one czasem ewoluują), ja bym nie chciał, komentarze na stronie to też masakra... porządek trzeba z tym zrobić... a takto trzeba by jeszcze nie dosc ze forum, to jeszcze sb. bo o komentarze na razie chyba nie ma kto sie tym zajac.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
CYTAT
Co do SB... może by przyciągnęło nowych userów (2/3 z nich to byłyby nowe trolle, ale trudno tongue.gif, one czasem ewoluują), ja bym nie chciał, komentarze na stronie to też masakra... porządek trzeba z tym zrobić... a takto trzeba by jeszcze nie dosc ze forum, to jeszcze sb. bo o komentarze na razie chyba nie ma kto sie tym zajac.

Tylko co nam da zgraja troli pisząca na sb a nie na forum....nawet modzi nie mają za wiele roboty ;]
a co do komentów na stronie to naprawdę są masakryczne...trzeba coś z tym zrobić

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom