Ciągłe Wgrywanie.

Status
Zamknięty.

Kokoszka

New Member
Problem polega na tym, że gra wgrywa się bez końca. Wgrywanie wypełni cały miecz, ale reakcji nie ma, pokazuje się tylko na środku strzałka z menu. Ktoś wie ocb?

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Czy gra wczeniej działała? Jesli tak , czy instalowałaś od tego czasu jakieś mody? Jeśli tak , jakie mody i ile? Czy masz poprawnie zainstalowaną grę? Spróbuj reinstalki zachowując save'y. No i oczywiście czy grzebałaś coś w folderze z grą???
Pozdrawiam.Koza123 ;)

Kokoszka

New Member
Już podczas pierwszego włączania gry to się działo. Instalowałem jakiś mod, który poprawia stabilność gry i eliminuje jakieś błędy, ale bez tego jak i z tym patchem gra nie może zakończyć się wczytywać. Mam poprawnie zainstalowaną grę. Nigdzie nie grzebałem, zrobię reinstal i dam znać.

#EDIT

Reinstal nie pomógł...

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Hmmmm. Reinstal nie pomaga?! No dobra. Sprawdż czy twój komputer spełnia wymagania gry. Często tak jest , że nie spełnia ale włącza się menu głowne i potem już nic więcej się nie da. Sam tak miałe w Star Wars: The Force Unleashed.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zwiększ pamięć wirtualną razy 2,5 i zainstaluj nowe sterowniki do grafiki.

Kokoszka

New Member
Komputer spełnia minimalne wymagania gry, sprawdzałem na kilku stronach jakie są i porównywałem z moją konfiguracją. Gothic 3 chodził na średnich detalach.

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Hmmmmm. Ustaw grę na minimalne dodatki czyli np. brak cieni i takie tam.

Pawel1544

New Member
Wiem że to nie ma dużo wspólnego ale mi w jednej grze pomogło zgodność z innym windowsem spróbuj może też ci zadziała.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom