Charakter Pisma

Glifion

Hitman
Weteran
Charakter Pisma...

Każdy tworzy własny styl, który nieraz mówi wiele o samym piszącym. Mój styl na przykład nie zmienił się od czwartej klasy podstawówki, gdzie ostatecznie go ukształtowałem. A wygląda to mniej więcej tak...

beznazwy9pz.jpg

To skanik z mojego zeszytu do polskiego jakby ktoś nie potrafił przeczytać tych bzdur to tłumaczę:
"pochwałą króla. W tej satyrze określa cel tego gat. (gatunku)
Satyra prawdę mówi, względów się wyrzeka: Wielbi urząd, czci króla, lecz sądzi człowieka.

Świat zepsuty
Srodki które ograniczają świat, pytania retoryczne, szeregi egzemplifikacji, stanowiących dowód stwierdzenia z tytułu satyry. Narrator jako osoba napominająca, kolejne pytania, gdzie podziała się cnota, prawda, kiedyś zalety przekazywane były przez przodków. Świat jest zepsuty"

Nie bardzo wiedziałem czy umieścić to tutaj czy w Galerii, jeżeli jednak tam nada się lepiej, to proszę o jego przesunięcie :]

EDIT:
Jeszcze się nie domyślacie czemu, wszyscy tak dużo chcą wiedzieć... :] niedługo będą skany odcisków palców i wiele, wiele innych, całkowita inwigilacja i zero wolności :] oddam wydruki do grafologa i będę wiedział o was wszystko :]

ozi

Athlete
Weteran
Heh... Ale ludziska są ciekawskie. Wszystko chcemy wiedzieć o drugim człowieku. Nawet to jakie ma pisamo i to jest spox 8D Za niedługo to normalnie forum zamieni się w centrum jakis zwierzen hehehe...
Oky Off Topic Moje pisamo (dużo tego off topic):

jh3wd5yh.jpg

LoL, letki scan z moje zeszytu z histori (nie czepiec sie byków :x ). Patrzcie i zgapjajcie
tongue.gif

Reynevan

de Tréville
Panowie, może nie mam skanera, ale chciałbym wam coś powiedzieć na temat mojego pisma. Poza tym, że jest dosyć małe, to jest super koślawe. Np. litery, których ogonki wychodzą poniżej linii np. ę, ą - nigdy nie kończę ogonków, tylko wychodzi taka pionowa kreska
smile.gif
. Często jak się zagalopuję, to piszę po marginesie, za co jest trochę krzyku w szkole....ale zeszyt jest dla ucznia, a nie dla nauczyciela - to jest moja dewiza. Po za tym krzształt mojego pisma zależy od dnia. Czasem w miarę równe, czasem nawet ja sam nei mogę sibie odczytać. Najfajniejszy był bajer, jak w 2 klasie gim dostałem dopa za pismo na GEOGRAFII, bo nauczycielka nie mogła się odczytać. Musiałem jej przeczytać, co nabaźgrałem i i tak dostałem dopa, bo miałem wszystko źle :twisted: .
Oprucz tego w mojej klasie jest taki gościu, który pisze prawie jedną ciągłą poziomą kreskę i to jest jego pismo - ledwo można się odczytać nawet z tłumaczem.

gryf

Member
znam ten ból. Na klasówce tak nabazgrałem że facetka się pytała co tu pisze. Ale to jeszcze nic bo dostałem ocenę niżej bo żle przeczytałem swoje kulfony ( a miałem dobrze!)
najgorsze jest to że jestem dość dobrym uczniem i ludzie odemnie ściągają przez co mam obniżone oceny ( wydzieram się kolesiowi do ucha co piszę )

mam dokładnie takie samo pismo jak gothi więc daruję sobie skanowanie
tongue.gif

abadon

Member
Tak, tak umnie jest podobnie tylko nikomu niechce sie rzebym puźniej zaczol dukać co napisalem pozatym na większości lekcji leże na ławce i piszę jak leci ze słuchużadko mi się zdaża żebym wychodził poza zeszyt

GO_RN!!!

Member
Tutaj jest kawałek jakiejś mojej klasówki. Nie pamiętam z czego:

untitledscanned016pj.jpg

Ja tam już chyba nie poprawie sobie pisma, no teraz pisze piórem.

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Jakiś bzdet z wosu o euroregionach, błeee:

text.jpg

Tragedia, co nie? Nauczyciele czasem nie mogą się mnie doczytać :p ale w klasie mam dwie osoby piszące gorzej więc sam nie jestem.

Potak

Member
Jeśli chodzi o mnie to nie mam skanera i nie pokaże wam swojego pisma. Mogę wam jedynie powiedzieć iż wszystkie nauczycielki z Gibla jak i teraz z Liceum mówia że bardzo ładnie piszę jak na chłopaka
tongue.gif
Wszystkie moje kumpele z Gibla mówiły to samo 8) Ładny kozak ze mnie co nie
biggrin.gif
Pozdro All

Kacperex

KacŚpioszek
Jeśli chodzi o mój styl pisania to piszę okropnie! Nie wiem czemu ale niezmiennie pisze tak od 6 klasy podstawowej niedługo zamieszce fotkę!

szczurek

Menda serowa
Weteran
...

Chciałem zamieśćić fotke ale jeszcze nad nią pracuje
tongue.gif
Jak zrobiłem zdjęcie to było strasznie niewyraźne. Jak coś wykombinuje to tu wkleje, a puki cco to moje pismo... hmmm - nikt sie go nie czepia i mi też sieono podoba 8)

Smorbi

Member
W porównaniu z moim leworęcznym bazgroleniem charakter pisma Glifiona jest super - czytelny... ale jakoś nauczyciele nigdy nie mieli problemów z jego odczytaniem. Jednak gdybym tu dał skana to pomyślelibyście sobie, że do podstawówki jeszcze chodzę... Więc jeśli ktoś kiedyś chciałby podrobione usprawiedliwienie, to walcie jak w dym... ale nie do mnie.

M@ŁY

New Member
A mowia mi ze mam brzydkie pismo i do tej pory tak myslalem.Jednak patrzac na wasze moje nie jest najgorsze
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
A pismo tez mi sie niezmienilo od podstawowki
sad.gif

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
pismo

Nie mam szansy pokazać mojego pisma, korzystam chwilowo ze szkolnych kompuw. Mam kolege ktory pisze kreski. jego i moje pismo jest najbardziej nie czytelne.

doctor

Wariat
Weteran
Ja nie mam jak pokazac swojego pisma ale zapewniam was ze nie chcielibyscie go widziec jak twierdza wszytkie nauczycielki JEST NIECZYTELNE
biggrin.gif
:D i z tego co wiem to jst niezbyt ladne
biggrin.gif
:D

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Połączone tematy. Ehh... :// - Oz.

No to tak, może każdy z nas zamieści tutaj zdjecie swojego charakteru pisma? Ja zaczne, oto strona mojego zeszystu, z biologi...

pism9jr.png

Dawajcie zdjęcia swojego pisma

PZDR

sir frugo

Member
A oto moje arcydzieło. Kartka z zeszytu z fizy. Ten kto to przetłumaczy, dostanie pół królestwa i królewnę za żonę!

zeszyt6ec.jpg

Pozdro.

G

Gray_Fox

Guest
Teraz niemam za duzych mozliwosci ale co nieco dam : P [Jak bede miał skaner, zmienie]

picture55by.jpg

Pozdro

Zeszyt z gegry:/

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Również się pochwalę, że umiem pisać ;] Przedsiębiorczość, z komóry.

0603261505258pp.jpg

Do góry Bottom