Buntowwnicy Z Montery

Status
Zamknięty.

Leeny

New Member
Witam. Wykonałem zadanie "Zabij wszystkie patrole buntowników dookoła Montery", lecz nie do końca, otóż właśnie szedłem zabić ostatni patrol, gdy na przeciwko zauważyłem że buntownik bije się z orkiem, ork wygrał i dlatego nie mogę wykonać tego zadania do końca. Proszę o pomoc, może jakieś kody ? Bardzo zależy mi, abym nie miał żadnych nieudanych misji. Pozdrawiam

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Albo ja jestem tępy, albo ty. Skoro wygrał ork, to czemu nie możesz wykonać tego zadania? Musisz go zabić i powinno być zaliczone. Bo gdyby wygrał buntownik, to nie mógłbyś zabić orka i zadanie byłoby nie zaliczone. Chyba, że się pomyliłeś pisząc tekst i wygrał ork, tylko źle napisałeś.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Heh, to chyba nie ma znaczenia bo i tak koleś nie żyje prawda ?? Widocznie jeszcze kogoś nie ubiłeś. Ja tez na początku dużo szukałem tych buntowników. Chyba 4 obozy maja dookoła Montery.

edik

Member
Obozy są trzy: jeden jest niedaleko świątyni w lesie po lewej jest tam 2 buntowników, drugi jest jak stoisz na farmie mleka i patrzysz na farmę ze zbożem to po lewej jest zniszczona chatka a za nią kawałek w lesie obóz, a ostatni to jest jak się idzie z cape dun do montery tom dłuższą drogą to na rozwidleniu drug już prawie przy monterze

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Wydaje mi się że jest więcej niedaleko świątyni przy tych 2 jest jeszcze kulku w jaskini oraz przy wyjściu z Montery (nie tym prowadzącym na farmy)po lewej stronie w lesie jest jeszcze 2 lub 3.

Leeny

New Member
Jeśli chodzi o to czy zabiłem wszystkich buntowników, odpowiedź brzmi tak, byłem już we wszystkich miastach oprócz Vengardu. Sukałem na forum i znalazłem na mapkach gdzie mogą ukrywać się buntownicy i wszystkich już wybiłem, poza tym ja długo już gram w Gothica 3 i bardzo lubię zwiedzać, a przy tym znajdować różne rzeczy :D. Myślę o kodzie na owego buntownika, którego zabił ork. Please, help me

szczurek

Menda serowa
Weteran
Czytanie ze zrozumieniem - buntownik nie żyje tak czy siak więc nie musisz go zabijać znowu samemu...
Może żeby zaliczyć to zadanie musisz wybić buntowników z ich siedziby ( nie pamiętam jak sie nazywała ta nie daleko montery... Okara ?? ).

Leeny

New Member
Właśnie w tym problem że wszystkich już wybiłem Nemora, Okara, Reddock itp. również podczas "podróż" po Myrtanie zabijałem buntowników.

edik

Member
Nie trzeba wybić okary mi zaliczyło quest po wybiciu tych 3 grup co pisałem.

Leeny

New Member
Nie oto mi chodzi, przeczytaj najpierw uważnie to co napisałem. Pozdro i naprawdę licznę na pomoc, choć wątpie że ktoś mi pomoże, zna ktoś może kod na tych buntowników koło Montery ?

wrobel154

Member
moim zdaniem tego sie nieda odkrecic.. ja tak mialem z wilkami zamiast skrecic w dluzsza droge to poszedlem przez oboz bandytow wybilem prawie wszystkich (oprucz tych co przeszli przez sciane) a pozniej sie okazalo ze buntownik jeden zabil jedego wilka (chodzi mi o misjie w monterze) i kicha musialem zaczynac od nowa

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom