"buntownicy Ukradli Daninę Z Farmy Farmona" - Nie Ma :(

Status
Zamknięty.

Chmiel007

Member
poszedłem na farmę Farmona pogadalem i dowiedziałem sie tylko że go okradli, i jedyne co mam to tylko (zaryzykuj kradzież kieszonkową) :) no i nie da sie tego questa zrobić, bo tym debilem co ukradł kase jest Hugley. I u niego też nie ma jak zagadać :|

pomocy ;)

Szmajl

Member
Jak już gadaleś z Farmonem, pójdź do Hugleya i gadaj z nim. Powinien ci powiedzieć, że to on ukradł tę kasę. Potem możesz go sprzedać Randallowi. Jak nie możesz rozmawiać z Hugleyem to możesz mieć buga. Spróbuj porozmawiać z innymi ludźmi na farmie lub użyj kodu.

Szmajl

Member
Kodu na npc. Leci chyba spawn "Hugley". Przywoluje gościa do ciebie. Nie wiem jak sie to wpisuje. Użyj wyszukuwarki ;)

V

Vergil

Guest
Wiecie jak to przejść?? Użyć kodu: "mine(0--+\bin=brain|on", albo "używanie_mózgu on".
I wy nazywacie się graczami? Wystarczy ruszyć łeb i grać, a nie: "Nie umiem wjenc urzyje koduw".

Chmiel007

Member
no ale nie rozumiesz ze nie ma OPCJI aby do niego zagadać??

nie ma nic
jest tylko kradzież kieszonkowa ;]

V

Vergil

Guest
LOL!!! Nie ma opcji, bo musisz jeszcze coś zrobić! Pomyśl, graj dalej, gadaj ze wszystkimi itp.

Gravell

Member
CYTAT(Vergil @ 26-07-2007, 21:03) [snapback]149144[/snapback]
LOL!!! Nie ma opcji, bo musisz jeszcze coś zrobić! Pomyśl, graj dalej, gadaj ze wszystkimi itp.

Zadanie jest takie, że gadasz z farmerem, lecisz do Hugleya, z nim gadasz i potem sprzedajesz go dowódcy Nemory - wsio, skoro nie może zagadać do Hugleya, to znaczy, że coś jest nie tak... Z tego co pamiętam to nic więcej nie trzeba robić, tylko wypytać farmera o to kto, gdzie i kiedy :p

Pozdro

Chmiel007

Member
no rozumiem, ale gadając z farmerem dowiaduje sie tylko ze go okradli i nie mam zadnego zadania. Gadam a Hagleyem i nic jest możliwość : Pohandlujmy i kradzież kieszonkowa...

i nie wiem co jest

doctor

Wariat
Weteran
CYTAT(Chmielu @ 27-07-2007, 09:54) [snapback]149176[/snapback]
no rozumiem, ale gadając z farmerem dowiaduje sie tylko ze go okradli i nie mam zadnego zadania. Gadam a Hagleyem i nic jest możliwość : Pohandlujmy i kradzież kieszonkowa...

i nie wiem co jest

HHmm... wiem o co chodzi ale to chyba jakoś inaczej szlo...
a nie najpierw trzeba pogadać z Hagleyem, potem iść na farmę i dopiero na końcu spowrotem do Hagleya
o go wydać? coś było trochę latania z tym zadaniem...

A patrzałeś w forumowej solucji?

CYTAT
"Buntownicy ukradli daninę z farmy Farmona"
Zleceniodawca Farmon (farma jest niedaleko od Trelis w dorodze do przełęczy do Varantu). Idź do Nemory i pogadaj z Hangley'em.

"Hangley, nieuczciwy buntownik"
Trzeba wydać Hangley'a szefowi Nemory (musisz mieć 75 respektu w Nemorze, żeby wiedzieć kto jest tym szefem).

Tyle w solucji :D :D :D

Chmiel007

Member
CYTAT(doctor @ 27-07-2007, 10:25) [snapback]149177[/snapback]
HHmm... wiem o co chodzi ale to chyba jakoś inaczej szlo...
a nie najpierw trzeba pogadać z Hagleyem, potem iść na farmę i dopiero na końcu spowrotem do Hagleya
o go wydać? coś było trochę latania z tym zadaniem...

A patrzałeś w forumowej solucji?
Tyle w solucji :D :D :D

no robie tak i nie dział oO ;]

nie wiem co jest, z Hangleyem nie mam wogule szansy zagadania o jakiejs kradzieży :|

i nie wiem co zrobić;]

narazie poszedłem do Geldern :]

doctor

Wariat
Weteran
U mnie to zadanie wyszło jakoś po czasie ... bo on wcześniej w rozmowie wspomniał coś o bogactwie czy okradaniu czy złodziejstwie coś takiego, i jak dostałem zadanie to do niego poszedłem i było pytanie :D
nie wiem jak ci pomoc...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom