Broother's Questions

Status
Zamknięty.

Broother

Member
6. Mam dwanaście ognistych pucharów i w artykule "Reputacja" jest napisane, że gdy oddam je szamanowi w Geldern, będę miał +7 reputacji u orków (wtedy pancerz orka będzie). I tutaj się zaczyna... komu mam oddać puchary? U żadnego nie ma takiego dialogu.

luke22

Member
Przywódcą Geldern jest szaman i nazywa się o ile dobrze pamiętam Grok.

bimber12345

Member
Ja miałem osobiscie taki błąd, że nie miałem z nim opcji dialogowej. Musiałem coś wymiślić na ten pancerz ;]

Broother

Member
7. Właśnie ściągam sobie patcha 1.70 (wiem, że późno, ale jakoś tak okazji nie było) i postanowiłem, że postać od samego początku będę rozwijał na maga. I teraz - uczyć się np. lepszej walki mieczami, czy tylko i wyłącznie pakować punkty w manę prastarą itp., itd.?

Tak ogółem, to witam ponownie. Nie wiem ile będę aktywny, może kilka miesięcy, a może za kilka dni znów odechce mi się pisać :p Generalnie witam.

czlapek14

Member
Na samym początku wal w broń białą bo zanim nauczysz się jakiegoś porządniejszego czaru to minie trochę czasu, a tak to będziesz miał szeroki mieczy z którym spokojnie przeprowadzisz rewolte w Cape Dun i w Monterze z odrobinę większym wysiłkiem. Broni jednoręcznej i siły potrzebnej do jej uniesienia nauczysz się jeszcze przed rewolucją w Cape Dun, a wiedz że rewoltę w tejże wsi da się przeprowadzić z sukcesem nie ucząc się absolutnie nic. Po nauczeniu się walki wal w prastarą i naucz się przynajmniej kulki ognia albo jakiegoś podobnego czaru, potem to już tylko w manę. Po rewolcie w Monterze już zostawiam Ci wolną rękę powiem Ci tylko że gdybym ja to robił to waliłbym do 150 w manę a potem w prastarą dopóki nie nauczyłbym się jakiegoś fajnego i efektownego czaru. Mam nadzieję że przy odrobinie wysiłku dasz radę zebrać punkty nauki żeby się nauczyć tych umiejętności. A i te dodatkowe umiejętności dla maga to ja bym się uczył na twoim miejscu kiedy już bym się czuł pewnie jako mag. Czyli że mógłbym walnąć z 8 kulek bez doładowania. Życzę powodzenia :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom