Konfistador
Member
Jak wiemy Polki zostały mistrzyniami Europy! W dziesiejszym finałowym meczu pokonały Włoszki 3:1. Osobiście jestem godny podziwu dla Polek, walczyły przewspaniale i kiedy trzeba było zachowały zimną krew. Grały poprostu znakomicie, choć bałem się o tego czwartego seta. Myślę, że powinniśmy być z nich dumni. Chciałbym znać wasze odczucia co do finałowego meczu z Włoszkami.
Edit: Szczeże mówiąc jestem trochę zawiedziony postawą co niektórych, kilka osób przeglądało już ten temat i nie udzieliło odpowiedzi. Wiem, że nie wszyscy mogą być fanami siatkówki, ale ten mecz należało by oglądnąć, choć nie wnikam do przyczyn przez które ewentualnie meczu nie mogliście oglądnąć. Sorry, ale takie są moje odczucia...
pozdrawiam
Dobra, ci co mieli pochwalić Polki pochawalili ja myśle, zamykam - Oz
Edit: Szczeże mówiąc jestem trochę zawiedziony postawą co niektórych, kilka osób przeglądało już ten temat i nie udzieliło odpowiedzi. Wiem, że nie wszyscy mogą być fanami siatkówki, ale ten mecz należało by oglądnąć, choć nie wnikam do przyczyn przez które ewentualnie meczu nie mogliście oglądnąć. Sorry, ale takie są moje odczucia...
pozdrawiam
Dobra, ci co mieli pochwalić Polki pochawalili ja myśle, zamykam - Oz