Boty

Status
Zamknięty.

Kyroge

Member
Ostatnio zauważyli chyba wszyscy coś takiego jak Google.com i tym podobnie. Chyba najlepiej usunąć to tatałajstwo, zanim nie będzie za późno! Naprawdę może być źle. Kiedyś przeglądałam takie jedno forum i te boty się nie zarejestrowały i pisały posty reklamowe. I nikt nie mógł z tym nic zrobić, bo byli to jakby goście, a gości nie można usuwać <_< Ta sytuacja postawiła mnie w niezłej kropie. Najlepiej znaleźć sposób jak usunąć te boty! Jeżeli jednak nic się takiego nie dzieje (chyba tylko ja coś takiego zaobserwowałam jak wścibski Wujek Google na jednym forum) to zamknijcie, usuńcie temat. To tylko moje przeczucia, które chyba są mylne, jednak lepiej usunąć te boty.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Heh, żeby ich usunięcie było takie proste ^^. Gdy G.up zostało zamieszczone m.in w google, od tamtej pory bot google siedzi tutaj. I nic tu nie da się zrobić. A co do tych postów... Sam miałem z tym do czynienia. Nawet tutaj. Jednak na innej stronie.. Cóż, nie było tam nic ciekawego (bardzo ostre zdjęcia :p). Nie jestem tutaj adminem czy coś, wyrażam tylko swoją opinię, żeby nie było ^^.

Kacperex

KacŚpioszek
Rofl xD
Boty wszystkie widoczne w liście użytkowników to boty przeglądarek, które pracuja na forum i je indeksują, aby portal miał wysoką pozyjcje w wyszukiwarkach.
one nie szkodzą.
To tak po krótce.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom