Bla, Bla.

halek

Member
Nie jestem nowym userem, o czym może poświadczyć parę osób, które pamiętają dziadka halka. :p Nie wiem czy długo posiedzę, tak czy inaczej w końcu zawitałem w stare progi, witam więc nowych, prawie nowych, nie nowych i tych starych, którzy mnie jeszcze kojarzą.

HoteK

Obywatel
Witam ! Jak już nie jesteś nowym userem to nie tłumacze o reg. i resztu pierdół .
Postaraj się nie znikać :)

I'm first

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witaj Halku ^^. No ja jeszcze Ciebie pamiętam, zaczynałem z grafiką i wogóle z Gothic Up gdy ty tutaj dość często witałeś ;]. Tę sygnaturkę chyba dla Ciebie zrobił nie kto inny jak Evenement ^^.
No nie ma sie co rozpisywać: WELCOME BACK! :)

Kacperex

KacŚpioszek
Ha ha ha ten noob żyje ;P

Zostań z nami stary na dłużej, bo warto ;)

mogget

forumowy obibok
VIP
a więc grono starych userów sie powiększa :) witaj z powrotem dziadu :p nie opuszczaj nas szybko i co by Ci tam jeszcze powiedzieć? sam nie wiem - coś się z czasem wymyśli :)

Electric Dragon

Majster
Weteran
Zostań na dłużej, zobaczyć jak Kac staje się prawdziwym władcą z jajem, znaczy się tyranem ;p Fajnie, że pojawiłeś się z powrotem. Trzeba kiedyś znowu się wybrać do Starego Browaru na lody... :)

halek

Member
Na piwo, lody mogą się źle kojarzyć... :p Kacperex, Dragon, tylko Gothiego trzeba znaleźć, i możemy się spotkać w starym składzie :)

Kacperex

KacŚpioszek
hahah nie uwierzycie, ale ja z nim nawet w Kinie byłem. W sumie to z nimi ^_* A teraz myślcie sobie, co chcecie.

Vendetta

Deathproof
VIP
halek?
Coś Cię kojarzę, mało, ale zawsze. Coraz więcej z elity wraca na stare śmiecie, oby tak dalej ;) Zostań już na dłużej, albo przynajmniej wpadaj raz- dwa razy na tydzień, jak Sudden Hoof
Wesołego Alleluja

halek

Member
Siema wszystkim jeszcze raz :) Nie wiem czy będzie czas na gildie, maturka w tym roku itp... Także okaże się.

daria

Szejn
Weteran
halek?! :D
Witaj, witaj :) Ostatnio "starzy" userzy nam tu powracają? Czyżby reaktywacja, staergo, dobrego Gup? :)
Mam nadzieję, że już nie odejdziesz ^^

I widzę, że dalej masz sygnaturkę i avek ode mnie :)

Pozdrawiam, Daria.

Do góry Bottom