Bezimienny.

Status
Zamknięty.

Norris

Member
A więc jednak nie będzie tego Bezimiennego którego polubiliśmy. Przynajmniej ja.

Nowy Bezimienny będzie się starał chyba zniszczyć złego Bezimiennego któremu odbiło po tym jak został królem i w ogóle ma za kupla chyba silniejszego gościa niż Innos Adanos i Beliar.:D

Broother

Member
A skądże masz takie informacje? Do tego, nowy Bezimienny będzie mógł zniszczyć starek (zresztą już z imieniem - Rhobar III).

dark1624

Member
A mi się wydaje że będziemy sterować starym bohaterem, ponieważ dlaczego w żadnym gameplayu niepokazano twarzy bohatera.

dark1624

Member
Ale przecież zawsze mogą zmienić decyzje tylko po to żeby zrobić jak największe zamieszanie wokół tej gry.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Mogą, ale w ten sposób stają się mało wiarygodną firmą dla fanów, co w długoterminowym rozrachunku wyjdzie na pewno im na minus, dlatego wątpię w taki obrót sprawy.

dark1624

Member
Nie byłbym tego taki pewien, gdyż duża część graczy która nie chciała kupić gry z powodu braku starego bohatera mogą na taką wiadomość zareagować bardzo pozytywnie.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
CYTAT
Nie byłbym tego taki pewien, gdyż duża część graczy która nie chciała kupić gry z powodu braku starego bohatera mogą na taką wiadomość zareagować bardzo pozytywnie.

Myślę, że i tak większość graczy tego nie kupi albo kupi tylko z sentymentu, Jowood pokazało że nie umie robić gier, może spellbound wyciągnie ich na prostą.

Co do bezimiennego to myślę że nareszcie należy mu się emerytura, znowu by musieli wymyślić dlaczego stracił całą moc i inne duperele. A poza tym kto by chciał grać takim staruchem :). Nowy bohater otwiera szeregi możliwości, których stary Bezi już nie ma.

Gorn4

Member
CYTAT
Jowood pokazało że nie umie robić gier
nie umie, bo jest wydawcą a nie producentem. Poza tym JoWood nie jest wcale jakimś n00bkiem :p wydali całkiem sporo fajnych gier, wystarczy spojrzeć tutaj. Co do bezimiennego to na pewno nie będzie nim już stary bohater, wystarczy spojrzeć na jego styl poruszania się :D zresztą za dużo już podali o nim informacji na wszystkich portalach itp. Tak jak napisał Rangiz na dłuższą metę to by im nie pomogło.

metin2

Member
Słuchajcie

Stary Bochater stał sie Rhobarem III to nic dziwnego że jest nowy bochater :)Przecież w seriach 1,2 był Bezimienny czyli czlowiek bez imienia a nasz stary bochater stał sie Rhobarem III i jest teraz nowy Bezi xD tym co stworzyli gothica chodzi oto zeby bohater byl bez imienia.

Baal Cadar

Obywatel
http://pl.wikipedia.org/wiki/Arcania:_A_Gothic_Tale

Możecie poczytać.
Bezimienny na 100% będzie inny, a ten 'starszy' bezi będzie 10 lat starszy :D

HoteK

Obywatel
Mnie tam jednak szkoda tego starego pana B. Ale może jednak jakoś to wynagrodzą w Polsce i jednak zostanie ten stary dobry dubbing !!

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Nie rozumiem tylko tego czemu wybraniec Innosa, który wygnał demona Śniącego, pokonał smoki Beliara miałby nagle stać się zły. To znaczy, może i to rozumiem, ale nie jestem przekonany o słuszności takiego właśnie wyboru twórców gry.
Nie dało rady stworzyć scenariusza "pod" Bezimiennego?
To tak jakby Rocky nagle stał się wrednym sukinsynem. No jakaś wizja, mit bohatera zostaje zniszczony, a gracze przecież uwielbiają herosów niczym ci z mitologii greckiej.

Hadler

Member
Nie rozumiem tylko tego czemu wybraniec Innosa, który wygnał demona Śniącego, pokonał smoki Beliara miałby nagle stać się zły. To znaczy, może i to rozumiem, ale nie jestem przekonany o słuszności takiego właśnie wyboru twórców gry.
Nie dało rady stworzyć scenariusza "pod" Bezimiennego?
To tak jakby Rocky nagle stał się wrednym sukinsynem. No jakaś wizja, mit bohatera zostaje zniszczony, a gracze przecież uwielbiają herosów niczym ci z mitologii greckiej.

Zależy z jakiego punktu widzenia patrzymy:
1. Rhobar III jest ogarnięty żądzą władzy, podbija wszystkie kraje i wyspy i niszczy rodzinną wieś głównego bohatera Arcanii.
2. Rhobar III chce zjednoczyć wszystkie wyspy i kraje, które kiedyś były już zjednoczone, nawet jeśli sporo ludzi przypłaci to życiem. Po prostu nie chce już więcej wojen z orkami.

Więc sam widzisz, że zależy jak na to spojrzysz, zapewne jak będziesz grał po stronie Rhobara III, będzie to drugie wyjaśnienie, jeśli po stronie ludzi z wysp południowych to pierwsze :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom