dominik794
New Member
Ponownie zainstalowałem Gothic'a 3 i znów mam ten sam problem co kiedyś. Mianowicie błąd "Where is the guru" wyskakuje tuż przed wejściem do Reddock. Znów instalacja trwa niecałe 10min, tymczasem pamiętam, że poprawnie powinna trwać około 30min. Dawniej problem ten pojawił się po incydencie w kopalni Nordmaru, gdzie również w pewnym miejscu mnie wywalało. Wtedy to poradziłem sobie po prostu nie zmieniając nazwy głównego folderu na "Gothic 3" (używany wcześniej) i już instalowało się dłużej.
Niestety tym razem to nie pomaga. Nie wiem czy ja wtedy coś jeszcze robiłem. Teraz też usuwam wszystko po Gothic'u: główny folder (po deinstalacji), folder w Moich Dokumentach, odinstalowuje Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable, czyszczę rejestr, dodatkowo jeszcze zacząłem czyścić folder Temp. Ciągle instalacja trwa za krótko Smutny.
Co jeszcze mogę zrobić?
PSrzez kod przeniosłem się do Norrisa znajdującego się w jaskini buntowników i po chwilli znów mnie wywaliło.
Niestety tym razem to nie pomaga. Nie wiem czy ja wtedy coś jeszcze robiłem. Teraz też usuwam wszystko po Gothic'u: główny folder (po deinstalacji), folder w Moich Dokumentach, odinstalowuje Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable, czyszczę rejestr, dodatkowo jeszcze zacząłem czyścić folder Temp. Ciągle instalacja trwa za krótko Smutny.
Co jeszcze mogę zrobić?
PSrzez kod przeniosłem się do Norrisa znajdującego się w jaskini buntowników i po chwilli znów mnie wywaliło.