A
Anonymous
Guest
Pisze ten post bo nie znalazłem w necie odpowiedzi na ten problem a mnóstwo pytań.
Mianowicie chodzi o problem ............... wersji Gothica 2
Gdy się przechodzi z Górniczej doliny (wtedy gdzie się wczytuje III akt ) wyskakiwał mi błąd :cry: :cry: :cry:
Rozwiązałęm go w ten sposób, że skopiowałem plik newworld z folderu Saves jakiegoś starego zapisu (,np: zaraz gdy sie po raz pierwszy weszło do Górniczej lub jak nie podziała bo nie zawsze działa bezpośrednio z nowej gry) Następnie trzeba podmienić ten plik
Gra wtedy przez to przejdzie, ale nie ma róży bez kolców
Mianowicie:
- Odpada spanie
- Tworzenie run
- Alchemia i ... podobne
- Modlitwa
- W przypadku Newworld z Nowej Gry wszystkie stwory zostają przywrucone do życia
- Uczyć się można, kupować kraść
też można
Nie można tego robić tylko w Khorinis
W Dolinie i Wyspie coś tam. Chodzi wszystko normalnie
Sposób jest sprawdzony bo sam tak przeszłem przez gre.[/b]
GaNdi: Narazie temat zrobie przyklejonym, bo łączy w sobie problem i podpowiedź, dla osób z tym problemem.
Mianowicie chodzi o problem ............... wersji Gothica 2
Gdy się przechodzi z Górniczej doliny (wtedy gdzie się wczytuje III akt ) wyskakiwał mi błąd :cry: :cry: :cry:
Rozwiązałęm go w ten sposób, że skopiowałem plik newworld z folderu Saves jakiegoś starego zapisu (,np: zaraz gdy sie po raz pierwszy weszło do Górniczej lub jak nie podziała bo nie zawsze działa bezpośrednio z nowej gry) Następnie trzeba podmienić ten plik
Gra wtedy przez to przejdzie, ale nie ma róży bez kolców
Mianowicie:
- Odpada spanie
- Tworzenie run
- Alchemia i ... podobne
- Modlitwa
- W przypadku Newworld z Nowej Gry wszystkie stwory zostają przywrucone do życia
- Uczyć się można, kupować kraść
też można
Nie można tego robić tylko w Khorinis
W Dolinie i Wyspie coś tam. Chodzi wszystko normalnie
Sposób jest sprawdzony bo sam tak przeszłem przez gre.[/b]
GaNdi: Narazie temat zrobie przyklejonym, bo łączy w sobie problem i podpowiedź, dla osób z tym problemem.