Atakują Mnie Koczownicy

Status
Zamknięty.

bredpl

Member
Gdy wszedłem do Varantu pierwszy raz, skierowałem się do wioski Braga. Powykonywałem tam kilka misji ale zamieżałem trzymać z Koczownikami, lecz gdy znalazłem jedną z jaskiń Koczowników gdzie rządził Malir, jak do niej wszedłem wszyscy mieli czerwone nazwy i mnie odrazu ATAKOWALI! :angry:

Dlaczego? czy ktoś może mi pomóc :(

Pozdrawiam ;)

Americ

New Member
Nie pamiętam dokładnie ale masz taką misje z asasynem przed Bragą żeby właśnie go zabić.To dlatego cie atakuje.Ale inni nie powinni cie atakowac. Chyba ze bedziesz ich wybijal.

Pozdro

doctor

Wariat
Weteran
Jak dla mnie to to jakiś bug, np. walczyles w okolicy ich jaskini ze zwierzakami a oni "widzieli" przez skale pojedynek i chcą cię ubić...

jedyne sensowne rozwiazanie to LOAD :)
a moze sprubuj wziasc zadanie odebrania tej tancerki i dopiero tam idz moze wtedy bedziesz mogl pogadac :)

Potak

Member
Bo ich trzeba zabić <_< Nie wszyscy Koczownicy są pozytywni, są tacy których trzeba ubić <_< Koło Bakareshu też tacy są ... Możesz ich zabić, a nawet musisz w celu wykonania misji :blink: Tylko pamiętaj jeśli chcesz być po stronie Koczowników to zabijaj tylko tych, którzy są wrogo nastawieni do Ciebie, z innymi normalnie gadaj ;) Opróćz Malira jeszcze jedną grupę Koczowników będziesz musiał załatwić na "T" nazywa się ich przywódca :huh: Pozdro

doctor

Wariat
Weteran
CYTAT(Potak @ 27-03-2007, 06:30) [snapback]136666[/snapback]
Bo ich trzeba zabić <_< Nie wszyscy Koczownicy są pozytywni, są tacy których trzeba ubić <_< Koło Bakareshu też tacy są ... Możesz ich zabić, a nawet musisz w celu wykonania misji :blink: Tylko pamiętaj jeśli chcesz być po stronie Koczowników to zabijaj tylko tych, którzy są wrogo nastawieni do Ciebie, z innymi normalnie gadaj ;) Opróćz Malira jeszcze jedną grupę Koczowników będziesz musiał załatwić na "T" nazywa się ich przywódca :huh: Pozdro

Tylko jesli chodzi o grupe obok Bragi to sama cie nie zaatakuje, i nie powinna byc wrogo nastawiona
gralem 2 razy w goth'a i nikt mi nie udowodni ze ci kolo Bragi powinni atakowac ;P bo nie powinni , przynajmniej samoczynnie

artistic

Member
tyle ze kolo bragi sa trzy grupy koczownikow z tego dwie sa wrogo nastawione... ta w ruinach i w jaskini gdzie idziesz z assasynem co go okradli (nie jestem pewny jak na na imie ale chyba tuffaj) sa wrogo nastawione i nie da sie nic z tym zrobic a jezeli chodzi o trzecia to jest ona troche dalej, zaprowadzi cie do niej rjordian ktorego znajdziesz tez w ruinach zaraz za miastem, wlasnie tamci koczownicy chca rozmawiac i ich przywodca zaproponuje ci abys im pomogl... znajdziesz tez tam tancerke porwana z bragi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom